Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Cedevita Olimpija bolja od Igokee

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Jaka Blažič (Foto: ABA liga/Cedevita Olimpija/Ales Fevzer)

Košarkaši Cedevita Olimpije pobedili su na svom terenu Igokeu sa 80:70 (34:13, 24:20, 14:15, 8:22), u 19. kolu regionalne ABA lige.


ABA LIGA: U ponedeljak od 15:30 igraju Mega – Crvena zvezda, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.25. 


Cedevita Olimpiju su do pobede predvodili Jaka Blažič sa 13 poena i osam skokova, Kevin Ferel sa 12 poena i šest asistencija i pet skokova, Edo Murić sa 11 poena i pet skokova. Najbolji kod Igokee bio je Dalibor Ilić sa 29 poena i 11 skokova.

Cedevita Olimpija je četvrta sa skorom od 10 pobeda i sedam poraza, a Igokea je šesta sa po devet pobeda i poraza. U 20. kolu, Cedevita Olimpija će gostovati Splitu, dok će Igokea dočekati Mornar.

ABA LIGA, 19. KOLO

Nedelja:

Zadar – FMP 83:80
Cedevita Olimpija – Igokea 80:70

Ponedeljak:

15.00 Mega – Crvena zvezda
18.00 Cibona – Split

Petak:

Studentski centar – Krka 86:76

Subota:

Partizan – Borac 75:68
Mornar – Budućnost 62:73

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.