Budimo u kontaktu

ENGLESKA

Čelsi čuva mesto u LŠ, Vila demolirala “svece”, Brentford pokazao Noriču gde mu je mesto (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Haverc slavi gol u Barnliju (Foto: Beta/AP)

Sjajno, efikasno subotnje popodne u Engleskoj. Na pet mečeva viđeno je 17 golova.


Francuska: Na meču Nica – PSŽ, naša kladionica nudi kvotu 2.05 za igru GG3+.


Čelsi nema nikakvu šansu u borbi za tron, ali zato uspeva da drži razmak u odnosu na pratioce u borbi za mesto koje vodi u Ligu šampiona. Posle sasvim bledih prvih 45 minuta, ekipa Tomasa Tuhela je zablistala u nastavku i Barnli je nokautiran za samo osam minuta.

Seriju je pokrenuo desni bek Ris Džejms, a potom je na scenu stupio Haverc s dva gola za tri minuta. Tačku je stavio Pulišić.

Istim rezultatom, ali kao domaćin, Aston Vila je pregazila Sautempton. Votkins i Daglas Luiz su najavili trijumf ekipe Stivena Džerarda. U nastavku je Kutinjo pokazao da oživljava karijeru u Birmingemu, a dominaciju je zaokružio Ings pogotkom nekadašnjem klubu.

Brentford je slavio posle dva meseca i to na kakav način! Na krilima Ajvana Tonija, “pčelice” su blistale na Kerou Roudu u Noriču i pokazale domaćinu da nema šta da traži u eliti. Napadač gostiju iz Londona je postigao het-trik, za nešto bezbedniju poziciju posle čak osam mečeva bez pobede.

Edi Hau vodi “svrake” ka opstanku. Petom pobedom, ovog puta protiv Brajtona, Njukasl je dospeo na bezbednu udaljenost od crvene zone. Frejzer i Šer su golovima u razmaku od stotinak sekundi doneli kapitalnu prednost koju je gost uspeo da umanju pogotkom kapitena Danka.

Kristal palas je slavio u Vulverhemptonu. Mateta je u 19. minutu doneo prednost gostima, koju je iz penala udvostručio Zaha. Luka Milivojević je zaigrao od 69. minuta.

PREMIJER LIGA, 28. KOLO

Subota:

Lester – Lids 1:0 (0:0)

(Barns 67)

Aston Vila – Sautempton 4:0 (2:0)

(Votkins 9, Daglas Luiz 44, Kutinjo 52, Ings 55)

Barnli – Čelsi 0:4 (0:0)

(Džejms 47, Haverc 52, 55, Pulišić 69)

Njukasl – Brajton 2:1 (2:0)

(Frejzer 12, Šer 14 – Dank 55)

Norič – Brentford 1:3 (0:1)

(Puki 90+2 – Toni 32, 52, 57, Mbeumo 76)

Vulvs – Kristal Palas 0:2 (0:2)

(Mateta 19, Zaha 34. penal)

18.30 Liverpul – Vest Hem

Nedelja:

15.00 Votford – Arsenal
17.30 Manččester siti – Mančester junajted

Ponedeljak:

21.00 Totenhem – Everton

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.