Budimo u kontaktu

ENGLESKA

Čelsi pronašao zamenu za Tuhela, poznato i koliko će Nemac da zaradi posle otkaza

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Čelsi je ovog leta na kupovinu igrača potrošio nestvarnih 280 miliona evra. Ipak, da između uloženog novca i ostvarenja na terenu ne stoji znak jednakosti, pokazao je uvod sezone. “Plavci” su krajnje neubedljivo počeli takmičenje u Premijer ligi, a blamaža u Zagrebu i poraz od Dinama koštali su otkaza trenera Tomasa Tuhela.


Na meču Ajaks – Rendžers, naša kladionica nudi kvotu 2.05 za igru 1&3+.


Nemcu je saopšteno da je bivši čim se ekipa vratila u London, a engleski mediji navode da bi njemu otkaz bio uručen svakako i nezavisno od rezultata na Maksimiru.

Ostrvski mediji navode i da čelnici kluba već imaju rešenje za novog trenera. To je Grejem Poter, aktuelni menadžer Brajtona.

Poter je tvorac čuda sa “galebovima”. Brajton je ove sezone izjednačio proplogodišnji najbolji start sezone u klupskoj istoriji i trenutno je četvrti, dva mesta bolje plasiran od Čelsija.

Kada je reč o Tuhelu, on će dobro da naplati “duševnu bol” na ime otkaza. Čelsi mora da mu isplati 17.5 miliona evra!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.