Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

CENA “SITNICA” Ofanziva Pari Sen Žermena na napadača Napolija, ali zna se ko se pita… I ne popušta lako

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Viktor Osimen (Foto: Beta/AP)

Vreme ja za veliko renoviranje u Parizu. Liga šampiona i dalje je bajka i pusti san, ali u Pari Sen Žermenu neće lako da odustanu. Projekat sa Mesijem definitivino je bio promašaj, Argentinac se pakuje, nejgovim stopama će prema svim najavama i Nejmar…


NEMAČKA 2 Darmštat u petak (18:30) dočekuje Magdeburd, a u MaxBetu kvota na pobedu domaćina ja 1.45.


“Sveci” su pred odbranom krune u Francuskoj i uveliko se radi na pojačanjima. Velika želja je Bernardo Silva, a prema najavama iz Pariza počinje i ofanziva na sjajnog napadača Napolija, Viktora Osimena.

Nigerijac je ove sezone akumulirao 28 golova i 5 asistencija u 36 utakmica u svim takmičenjima, smatraju u PSŽ-u da bi bio idealno pojačanje Mbapeu u napadu..

Pregovori, međutim, neće da budu laki, pošto se Aurelio de Laurentis, predsednik Napolija, neće da okleva i tražiće više od 100 miliona evra. Kako navodi RMC Sport, PSŽ je voljan da dostigne ovu cifru, jer očekuje da zaradi eventualnim odlascima Nejmara i Veratija, ali prvi čovek novog šampiona poznat je i te kako kao pregovarač koji ne popušta lako…

Opcija Hari Kejn, manje ubedljiva, alternativa je u slučaju neuspeha u pregovorima oko Osimena.

PROČITAJTE JOŠ:

MILOJEVIĆ USPEO U ZVEZDI Trio je “krvario” i skupljao bodove, ali se posrećilo Baharu! Samo da ne bude kiselo grožđe…

KAKAV PAD Partizan protiv “studenata” ispalio 60 trojki, učinak očajan… Posebno brinu dva aduta

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.