Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

CRNE SLUTNJE Poruka doktora: Novaku neće da bude bolje… Postoji mogućnost ozbiljne povrede!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto: Beta/AP)

Uoči borbe za polufinale prvog grend slema u godini, iz Australije stižu zabrinjavajuće reči. Izgovorio ih je doktor sportske medicine Piter Larkins koji nije optimista u vezi sa povredom Novaka Đokovića.


NEMAČKA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Bajera protiv Bohuma je 1.48. Meč u Leverkuzenu počinje u 20:30.


Do problema sa zadnjom ložom došlo je uoči Australijan opena, na turniru u Adelejdu. U Meburnu se mučio, teško kretao, ali pobeđivao Roberta Karbaljesa Buenu (3:0 u setovima), Enca Kuakoa (3:1) i Grigora Dimitrova (3:0).

BOLJE OD OSMINE FINALA

U osmini finala savladan je Aleks de Minor (3:0), ali tada je delovalo sve neuporedivo bolje. Odlično se kretao, nije se videlo da ima bilo kakve probleme.

Znam da sam povređen, ali stepen nisam mogao da odredim do takmičarskog meča. Uzimao sam ovih dana mnogo tableta protiv upale i bolova. Inače ne volim da ih uzimam, morao sam da nađem način. Idem dan za dan jer je takva situacija. Ne znam šta može da se desi, ne želim previše da ulazim u tu tematiku. Danas je bio moj najbolji dan od početka turnira i nadam se da će da ostane tako – izjavio je Novak Đoković posle meča sa De Minorom.

Doktor Larkins, međutim, ne veruje da stvar oko povrede ide na bolje.

Možete da primetite da dosta toga radi na desnoj, ali levu nogu sklanja odmah sa zemlje, ne želi da mu bude stojeća. Udarao je prilično jako kako ne bi Aleksu de Minoru dozvolio da mu pravi probleme brzinom – poručuje Larkins, a prenose australijski mediji.

LARKINS: NIJE NEMOGUĆE DA NOVAK PREDA MEČ

Veruje Larkins da nije došlo do cepanja mišića, ali da Novak Đoković sigurno oseća bolove. I upozorava da bi moglo da dođe do ozbiljne povrede do kraja Australijan opena.

Piter Larkins (Foto: Printskrin/Jutjub)

To je verovatno nagnječenje nerva, a kada vam se to desi, verovatno vas bole i leđa. Ne verujem da će da mu bude bolje kako turnir odmiče. Nasuprot tome, postoji verovatnoća ozbiljne povrede ukoliko ga neki igrač bude testirao. Drugačije je to ukoliko imate istegnuće i fizioterapeut vam pomogne uz odmor – naveo je Larkins i dodao:

– Ako se radi o mišiću ili nervu, Novak je na korak do toga da zaradi oziljnu povredu koja će da ga natera da preda meč i pre borbe za finale Australijan opena.

Videćemo šta će da bude. Novaku, svakako, držimo palčeve!

PROČITAJTE JOŠ:

JOŠ JEDNA MVP PARTIJA Jokić ostvario tripl-dabl, a pogotkom u završnici doneo pobedu Denveru (VIDEO)

NE RADI SE TO TAKO! Mnogi fudbaleri Bajerna se nisu lepo poneli prema jednoj devojčici (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.