Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZVEZDINA “KOVNICA NOVCA” RADI PUNOM PAROM Milojević poslednjeg dana prelaznog roka ostao bez tri igrača, ali tu možda nije kraj…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Fudbaleri Zvezde odlični na Kipru (Foto: FK Crvena zvezda)

U većini evropskih zemalja završen je prelazni rok, a kako je rukovodstvo Crvene zvezde najavilo, tako se i dogodilo, dovedeno je samo jedno pojačanje, a otišlo je pet igrača.


EVROLIGA Crvena zvezda u petak od 20 časova dočekuje Barselonu, a kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.10.


“Roster” je bio pregolem za bitke na dva frotna – Superligi Srbije i Kupu Srbije. Najavili su u rukovodstvu šampiona Srbije da će ove zime više da rade na izlaznim transferima i to su odradili na finansijski sjajan način. “Marakana” se u januaru pretvorila u “kovnicu novca”.

ZARAĐENO 18,8 MILIONA EVRA! ČEKA SE JOŠ 7,5 MILIONA EVRA!

Nogu je povukao Kosta Nedeljković, samo što on nije napustio “Marakanu”, već se vratio na šestomesečnu pozajmicu. Mladi desni bek je potpisao za Aston Vilu u transferu teškom 9.000.000 evra i 15 procenata od sledeće prodaje.

Crvena zvezda je na pragu još jedne velike prodaje iz svoje “fabrike talenata”. Očekuje se da u naredna 24 sata ugovor sa Siti grupom, tačnije Njujork sitijem potpiše Jovan Mijatović. Crvena zvezda će da inkasira 8.000.000 evra i mogla bi još dodatna 2.000.000 uz određene bonuse.

Mijatović ide “preko bare” (Foto: Starsport)

Šampiona Srbije su danas napustila još tri igrača. Stefan Mitrović je za 1.300.000 evra prešao u redove Verone uz 20 procenata od sledeće prodaje. Uroš Kabić je otišao na šestomesečnu pozajmicu u Torino, a ako se bude pokazao, “granata” će u junu na račun Crvene zvezde da uplati 2.000.000 evra. Kings Kangva je za 500.000 evra otišao na pozajmicu u Kortrajk, a Belgijanci imaju otkupnu klauzulu od 1.500.000 evra.

Ne treba zaboraviti da je na pozajmici u Viljarealu mladi štoper Stefan Leković i da ako “žuta podmornica” odluči da ga zadrži, Crvena zvezda će da inaksira 4.000.000 evra. Računica je jasna, Crvena zvezda je do sada u januaru zaradila 18.800.000 evra, a u junu je čeka potencijalnih 7.500.000 evra.

NIJE KRAJ PRELAZNOG ROKA

Postoje signali sa “Marakane” da Osman Bukari neće napustiti klub ove zime, ali… Kako saznaje MaxBet Sport, na stadion “Rajko Mitić” bi do kraja prelaznog roka iz Rusije i SAD mogla da stigne nova ponuda za brzonogog napadača iz Gane. Konkretno je reč o Spartaku iz Moskve, a sve pomno prate i iz sportskog sektora Zenita. Moskovljani su spremni da plate fiksno 8.000.000 evra i još 2.000.000 evra kroz bonuse. Na “Marakani” žele fiksno 10.000.000.

Osman Bukari protiv Jang Bojsa (Foto: Starsport)

Prelazni rok u najvećoj zemlji sveta je tek počeo i traje do 22. februara. Ekipe tek kreću put Dohe i Dubaija na pripreme. Nije isključeno da na “Marakani” puste Bukarija ako stigne dovoljno “bezobrazna” ponuda. Zainteresovanih kluoba nije malo…

SREMČEVIĆ I UNIVERZALAC IZ KOREJE

Uroš Sremčević će danas da bude predstavljen na “Marakani”. Crvena zvezda će na račun Mladosti u cugu da uplati 2.000.000 evra, a Lučancima pripada i lep deo od naredne prodaje. Mladi napadač ne bi trebalo da bude jedino pojačanje ove zime.

MaxBet Sport je pisao u sredu o tome da je Marko Marin u Kataru (tačnije, vratio se u četvrtak) gde je gledao na Azijskom kupu desnog beka Južne Koreje – Jung Vo Seola. Pregovara se sa Ulsanom oko prodaje univerzalca, koji može da pokrije i desnu i levu stranu terena. Transfer ako bude realizovan, biće završen tek po završetku učešća “tigrova” na kontinentalnom šampionatu.

Nema sumnje, Crvena zvezda je preuzela primat na prostorima bivše Juge. Dinamo je sada poslovno iza šampiona Srbije.

6 Komentara

6 Comments

  1. Igor srb

    02.02.2024. at 00:04

    Čuj dinamo iza zvezde.. ovako glupo,puno i jeftinije nego što vrede dinamo nikada nije prodavao igrače,uvek je ostavljao ozbiljan tim Zvezdin ozbiljan tim su veterani već skloni stalnim povredama kataji,ivanić,nezadovoljni dragović kome ističe ugovor,kanga od 40 godina,bez ozbiljog napadača..koga će navijači na proleće da gledaju? Kvalifikacije za ligu šampiona da ne pominjem,preko leta mora da se menja opet ceo tim,ovi ako izdrže proleće dobro je.Ovo što je zvezda uradila u prelaznom roku posle toliko para od lige šampiona je na duže staze katastrofa,živi bili pa videli

  2. Grobar MK

    02.02.2024. at 00:10

    Dobro vece zvezdaske PSIHOPATE ,

    Jeste li se zapitali koliko ce novaca od ovih silnih miliona eura od prodaje igraca , da ostane u kasi Zvezde , kad prvo LOPOV I KRIMINALAC “dotor ” Terza podmiri svoje lopuske prohteve ???
    Valja li vama LOPOV I KRIMINALAC ( Poput naseg Vazure ) koji prodajekvalitet , a kupuje basnaslovno tamo neko AFRICKO I AZIJSKO smece od igraca ???

    • Coki vas ćoki i terza zajedno

      02.02.2024. at 07:11

      Ma vazno da nas na kraj u dupe gledate,ne brini ti za nas,dok je tu terzic vi cete titulu da vidite samo na tv…

  3. ЦГ

    02.02.2024. at 07:18

    Užasno je šta rade, ovo je nečuveno. Prodaju mlade a već afirmisane igrače bud zašti, a ostavili islužene veterane, koji ne mogu da stoje na nogama!?? Videće se za god. dve, kolke će transfere da ostvare Kabić, Mitrović, Kangva…ovo je užas.

  4. Markan

    02.02.2024. at 08:04

    Sad se malo treba zapitati da li samo Terza puni dzepove ili mozda i neki visi od njega.

  5. Vladimir

    02.02.2024. at 11:15

    Darko Noveski, jel ti znas ta koliko Dinamo prodaje i kakve igrace dovodi. Ocigledno je da ne znas pa si zato napisao tu glupost. Od Korejca nema nista za ovu zimu,eto toliko…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.