Budimo u kontaktu

ABA LIGA

MOBILIZACIJA ZVEZDAŠA Biće pun Pionir! Prodaja karata za meč sa Ljubljančanima ide “kao alva”

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Navijači Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Pred crveno-belima je najvažniji deo sezone. Izabranici Dejana Radonjića u odbranu trofeja kreću 12. maja, a prva prepreka biće im Cedevita Olimpija.


SRBIJA – PLEJ OF Crvena zvezda od 17 časova dočekuje Radnički iz Niša. Kvota na igru ukupno golova 5+ u kladionici MaxBet je 3.25.


Košarkaši Crvene zvezde dočekaće Ljubljančane pred punim tribinama dvorane “Aleksandar Nikolić”. Polufinalni duel zakazan je za 12. maj, a interesovanje među pristalicama crveno-belih skoro nije bilo veće.

Prvi dan prodaje karata pokazao je da su navijači spremni da pruže svojim miljenicima ogromnu podršku u odbrani trofeja ABA lige. Kako saznajemo, do sada je prodato oko 1000 karata, što jasno nagoveštava da će izabranike Jurice Golemca da dočeka pravi “pakao” u Pioniru.

Polufinalne utakmice plej-ofa igraju se na dve pobede, a prednost domaćeg terena će da brane Partizan (10. maja) i Crvena zvezda (12. maja).

Klub sa Malog Kalemegdana će u slučaju plasmana u finale, snage da odmeri sa boljim iz serije Partizan – Budućnost.

PROČITAJTE JOŠ:

Ko brine o karijeri Dzjube i ko će da pregovara sa Zvezdom? U toj agenciji je Ronaldo, a Rus je po vrednosti tek na 34. mestu…

Menig i i Rikardo napadaju Vojvodinu (SASTAVI)

 

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.