Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KRAJ SAGE! Zvezda odgovorila Olimpijakosu na ponudu za Dragovića!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dragović na konferenciji za novinare (Foto: Starsport)

Godinu dana traje saga hoće li ili ne Aleksandar Dragović da napusti Crvenu zvezdu. Prošle zime u trci su bili Sampdroja i Leće, ove Ferencvaroš, Bešiktaš i Olimpijakos.


ITALIJA Leće dočekuje Juventus (nedelja 20:45). Kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 1.70.


Najkonkretniji bili su Turci koji su Zvezdi nudili 700 hiljada evra za obeštećenje i igraču platu od 1,2 miliona evra za jednogodišnji ugovor. Poslednji ko se javio bio je Olimpijakos.

Ipak, sa “Marakane” je “bratskom klubu” poslat jasan odgovor. Aleksandar Dragović nije na prodaju. Ostaće u Ljutice Bogdana do kraja ugovora 30. juna. Prosto, Crvena zvezda u borbi za titulu nema taj luksuz da ostane bez stuba odbrane. Tako će Aleksandar Dragović sa kapitenskom trakom pokušati da crveno-belima donese sedmu uzastopnu titulu.

Nekadašnji austrijski reprezentativac može već sada kao budući slobodan agent da bez obeštećenja potpiše predugovor sa bilo kojom ekipom u Evropi. Svakako, na “Marakani” ostaje do 30. juna. Crvena zvezda će da pokuša da ubedi kapitena da ostane bar još godinu dana na našem najvećem stadionu.

Nož i pogača su u rukama Aleksandra Dragovića, mada deluje da će u junu dve strane sigurno da se raziđu. Za navijače i klub je najvažnije da je uprava Crvene zvezde ostala pri svom stavu i odbila je sve ponude koje je ove zime dobila za svog kapitena.

9 Komentara

9 Comments

  1. Ndiale

    21.01.2024. at 09:04

    Tako je bilo i sa Kostom i Jovanom. Export-Import preduzeće. Menadžment nedostojan kluba a njihov odlazak, revizija i dugovi će to i pozvrditi. Klub su pretvorili u ličnu i menadžersku prćiju koji služi za lično bogaćenje pod izgovorom titula u Srbiji koje nikome ništa ne znače. Nije mi samo jasno ćutanje severa u svemu ovome.

    • Srdjan

      21.01.2024. at 11:56

      Kako nam nije bitna titula, pa kad bi svako vodio menadžment nebi sad bili tu se jesmo. A kada treba pare da se obezbede tu vas nema u komentarima.

    • Gojko

      21.01.2024. at 14:24

      Sever je placen od Terze zato i cute.

      • six

        21.01.2024. at 21:09

        od vucica placeni ucutale se delije

  2. Kastro

    21.01.2024. at 12:09

    Kada neko komentarise prodaju igraca i kritikuje istu treba da bude svestan da je Zvezda ogromna masinerija i da to mnogo kosta.

  3. Dejo

    21.01.2024. at 15:05

    Momak naljeto ima ciste papire,zar nije bolje prodati ga sest mjeseci ranije i uzeti koju paru.Valjda najbolji primjer Nikolica ,imas ponudu pet miliona neprihvatis i momak ode djabe .

  4. VLADIMIR

    21.01.2024. at 15:42

    Kada je Terza preuzeo Klub dugovali smo 40 miliona evra. Na dan 31.12. 2022. goidine dugovali smo oko 80. miliona evra. Poslovnu 2023. godinu zavšićemo sa kumuliranim gubikom od oko 100 miliona evra.
    Fudbaleri se prodaju u pelenama.
    Od 10 dovedenih fudbalra 8 su promašena invesicija.
    Poveriti Terzi klupsku kasu je isto što i vuku da čuva ovce. Reference koje su Terzu preporučile za meso diekora Zvezde su: – fudbaler lošiji od svakog fudbalra koji je nasupao u Zvezdi,
    – najlošiji sportski radnik u OFK Beogradu od osnivanja Kluba.
    Opljačkao i uištio Klub,
    – Kao predsednik FSS, zajedno sa Klementeom u reprezentaciju Srbije
    pozivao sve one koji su pristajali da mesto u selekcijamas Srbije
    debelo plate,
    – na kraju završio na Interpolovoj poternici osumnjičen za ogrome
    pronevere.
    Danas takav čovek vodi Zvezdu. Dok je on u Zvezdi nema mesta za naše legede poput Savićević, Stojkovića…….To je naša tragedija. To je naš moralni slom.

    • Dejo

      21.01.2024. at 18:34

      Ti radis u poreskoj ili si sudski izvrsitelj pa sve znas precizno.Pusti suplju pricu.Saberi od transvers Erakovica ,Azara….pa LS ,tv prenos ,ulaznice LS…sad ovi transferi ove djecurlije koliko je Zvezda prihodovala.Saberi dobro ,a saberi koliko su svh petnaest ostalih klubova prihodovalo skupa.Zvezda je mislim vise para uzela nego sva liga zajedno.

      • Ivan

        22.01.2024. at 09:22

        Zvezda ima skoro 40 igraca pod ugovorom,to ti je 20 miliona godisnje,gde su plate radnika,odrzavanje stadiona,strucni stab,porez,dobavljaci,ulazni tranferi…svake godine Zvezdi treba 30+ miliona da bude na nuli

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.