Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Crvena zvezda i Timok potpisali ugovor o saradnji

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda i fudbalski klub Timok iz Zaječara su ozvaničili sportsko-tehničku saradnju. Predsednik Zvezde Svetozar Mijailović rekao je da je dobra saradnja između crveno-belih i Timoka uvek postojala.


LA LIGA: Od 21 igraju Atletiko Madrid – Selta, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.78. 


Interes je pre svega izgradnja infrastrukture u Zaječaru, a vidim po najavama da će to biti jedan od najlepših i najopremljenijih stadiona u državi i šteta je da te tribine i teren ne budu poprište za najkvalitetnije klubove u Srbiji – rekao je Mijailović za klupski sajt i dodao:

Zbog toga je interes Zvezde da pružimo svu moguću pomoć da se taj cilj koji su ljudi iz Zaječara postavili – bude ostvaren.

Predsednik Timoka Milorad Vučković rekao je da je potpisivanje ugovora sa Crvenom zvezdom velika čast i obaveza.

Zvezda je naš najveći klub i interes je da Timok i Zaječar postane regionalni fudbalski centar. U Zaječaru se gradi i stadion i cilj je da u narednih godinu-dve postanemo stabilan prvoligaš i doprinesemo razvoju fudbala u istočnoj Srbiji – rekao je Vučković i dodao:

Zvezda je najveći klub u Srbiji i brine o razvoju fudbala i mislim da ćemo kroz zajedničku saradnju, s obzirom na mnogo talenata u istočnoj Srbiji, kroz taj skauting, jedni drugima preneti sve, naravno, Zvezda nama mnogo više.

Trener Timoka Slobodan Halilović istakao je da veruje da u istočnoj Srbiji ima mnogo dečaka koji će biti budući prvotimci Crvene zvezde.

Ono što bih ja voleo kao trener je da saradnja na stručnom nivou između Zvezde i Timoka bude na višem nivou i da pripremamo mlade koji bi u budućnosti nosili Zvezdin dres, jer istočna Srbija poseduje mnogo talentovanih igrača. Uz dobar rad, nadam se da će biti mnogo igrača koji će obući dres Crvene zvezde – rekao je Halilović.

PROČITAJTE JOŠ:

BOGATO Fudbaleri Novog Pazara dobiće lepu premiju ako pobede Crvenu zvezdu

ITALIJAN SEO NA KLUPU Bolonja našla naslednika Siniše Mihajlovića

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.