Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZVANIČNO! Mijatović je napustio Zvezdu, najskuplje je pojačanje u istoriji Njujork sitija (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Jovan Mijatović je napustio Crvenu zvezdu (Foto: Starsport)

MaxBet Sport je prvi najavio i to se obelodanilo. Jovan Mijatović je novi fudbaler Njujork sitija. To je zvanično objavio klub, član Siti grupe.


ŠPANIJA Od 21 čas se igra derbi između Đirone i Real Sosijedada. Kvota na “X” u kladionici MaxBet je 3.35.


Prva opcija je bio Zenit iz Sankt Peterburga, ali Rusi nisu želeli da se “otvore” za novac. Uključio se u trku Fejenord, ali ni “Roterdamersi” se nisu proslavili sa 5,5 miliona evra.

Kako javljaju iz Njujorka, a naš portal je pisao, Jovan Mijatović je postao član Njujork sitija za 8.000.000 evra (kupac je Siti grupa). Zvezdi pripada još 15 posto od sledećeg transfera, a kroz bonuse može da zaradi nešto više od 10.500.000 evra.

Jovan Mijatović je tako postao najskuplje pojačanje u istorji Njujork sitija, mada pojedini američki mediji prenose da je reč samo o pozajmici iz Mančester sitija, to jest da je “srpskog Bekama” kupio šampion Evrope. Njujork siti je do sada najskuplje platio dolazak rumunskog fudbalera Aleksandra Mitritu koji je Krajovi plaćen isto 8.000.000 evra, ali bez dodatnih bonusa.

Jovan Mijatović je u dresu Crvene zvezde odigrao 36 utakmica, postigao je deset golova i tri puta je asistirao. MLS liga startuje 22. februara, a Srbin će šansu da debituje da dobije tri dana kasnije kada Njujork siti gostuje Šarlotu.

Podsetimo, MaxBet Sport je još 14. januara najavio ovaj transfer.

3 Komentara

3 Comments

  1. Krcunov sljam

    03.02.2024. at 12:37

    Poznajuci marifetluke fkcz još jedan sumnjiv transfer….

  2. Imeri

    03.02.2024. at 14:51

    Ovo treba istražiti, garantujem da će navodno menadžeri, da uzmu polovinu, a beć se zna kome će da legne!?

  3. tomas

    tomas

    03.02.2024. at 19:13

    Kupili ga Arapi kao protivuslugu Vucicu za Beograd na vodi

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.