Budimo u kontaktu

EVROLIGA

PROBLEM, ILI REALNA STRATEGIJA Zvezda bez ključnog igrača u Minhenu

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde imaju tek teoretsku šansu da se domognu plej-ina Evrolige. Sa učinkom 10-16, zaostaju tri pobede za Makabijem koji drži 10. mesto, poslednje koje vodi u doigravanje.


Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na meču Denver – Sakramento biti ubačeno više od 230 poena.


Posle reprezentativne pauze, ekipa Janisa Sferopulosa u petak od 20.30 gostuje Bajernu koji ima pobedu više i takođe minimalnu šansu da prođe u prvu rundu nokaut faze. Sva je prilika da će Zvezda u Minhen da ode osetno oslabljena.

Kako prenosi Sport klub, male su šanse da u Nemačkoj zaigra Miloš Teodosić. Sjajni plejmejker ima problema sa skočnim zglobom još od meča sa Cedevita Olimpijom u Ljubljani, prvih dana godine, još je na terapijama i crveno-beli će, u ovakvoj situaciji, verovatno da izađu na teren bez košarkaša koji će uskoro da napuni 37 godina.

Pretpostavka je da je u klubu procenjeno da se ne rizikuje, jer je Teodosić potreban ekipi u završnim bitkama za regionalni tron. Podsetimo, nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije je blisao na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća u Nišu, kada je proglašen i za najboljeg igrača finala protiv Partizana.

Poslednji vagon evroligaškog voza je odavno otišao. Zbog toga…

6 Komentara

6 Comments

  1. tudjmanova govna

    28.02.2024. at 20:28

    Mi igramo bez pleja 🙂 pekinezer jago nije EL nivo, on samo tudjmane moze da tovari i proda im foru 🙂

  2. Šarlatan vodi kk czv! Šarlataan!!!

    28.02.2024. at 20:51

    Ma Too, naravno, reko Coa Srbin, mora Kk JSD da se pokaže u Jurolizzi,mora da mu se trasira put za licencu ,jer Coa je tako planiro! Zvezdi fuzbal,sem ove godine,pošto mora da se malko šlihta Topalovićima,a kk jsd Juroliga,ovo-ono! Malopre se Murat baba izvinjavo Coi za lajanje u Nišš i sad su vrata širom otvorena da se Tapalovići šatro samofinansiraju Državnim Buđetom,jel!!! Opetkuljaju desetine miliona u raspali proudžekt kk Štakorizan! Zato TeJo ne igra,a ne zbog terapije. Da se posluje domaćinski u Zvezdi ,angožovali bi Drrr Marijanu da reši te povrede očas posla. Ceo svet dolazi kod nje u Bgd,samo joj mi neznaaamo Atresu,jbg!?

  3. PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

    28.02.2024. at 20:57

    Pazi kad Prlina pušti TUĐMANOVA GOUNA,AL NE MOŽE GLODARI I GLODARISTAN! NAREDILA BABASERA,JBG!!!😆😆😆👍👍👍

  4. Marko

    28.02.2024. at 21:23

    Klikbejt naslovi , jako puno govore o onima koji ih objavljuju.

  5. Milojko

    28.02.2024. at 23:22

    Jadni cigani koliko ste bolesni da je to strasno.Izdajnici srpskoga roda i sluge rezima.

  6. Selmir Hasanefendić

    28.02.2024. at 23:34

    Ne DAA ni ČOVIĆ, aa?? Ne daš da izađe pljuvački komentar protiv ČOVIĆA, jer ti se valjda kosi s interesom vezanim za exkluzivnu vest! Ladno ni reč ne sme da se kaže ni protiv Terze, al ih vi ošupčite u tekstovima!? Zabranio me PRLINA JBT!!?? Ali vidi majstore, ladno uhapsite u 3 navrata komentar za angažovanje Prepeliča, Dejvisa, Šengelije…😄😄😄 Ne *seri da i ti veruješ da on pročita moj komentar, pa mu jaa kao dam ideju, A on onda ode pa kupi… BRAVOOO MAJSTORI!!!🤭🤭😜
    Aaaloo BREE, PRKI BREE, majstore. N.Č. Gleda šta piše maskota MAXbeta, i onda menee sluša, pa po mojim preporukama gradi tim za sl. SEZONU ooomg…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.