Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POLUVREME Bez uzbuđenja u Lučanima, Zvezda nije stvorila šansu u prvih 45 minuta

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Aleksandar Katai na utakmici protiv Mladosti u Lučanima (foto: Starsport)

Nema preteranog rezultatskog značaja ni za jednu ekipu, što je svakako doprinelo slaboj fudbalskoj predstavu u prvom delu. Mladost i Crvena zvezda su u Lučanima otišli na pauzu pri rezultatu 0:0.


EVROLIGA: Barselona – Olimpijakos (21.00), kvota na pobedu gosta u kladionici Maxbet iznosi 2.40


Crveno-beli su odbranili titulu, a Mladost nikako ne može do mesta u Evropi, te je jasno da imperativa pobede nema. Ipak, dres Crvene zvezde je sam po sebi motivacije, kako za one koji ga nose, tako i za one koji igraju na suprotnoj strani.

Međutim, u prvih 45 minuta u Lučanima nismo videli previše uzbuđenja. Ekipa Vladana Milojevića je više imala loptu u nogama i više je napadala, ali nije uspela da stvori niti jednu pravu šansu pred golom Saše Stamenkovića.

Nadamo se da će u nastavku igra biti nešto atraktivnija.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.