Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Pet bonusa u startnoj postavi Zvezde u Lučanima! Napad predvodi… (SASTAVI)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Vladan Milojević (foto: Starsport)

Aktuelni šampion i lider domaćeg prvenstva, Crvena zvezda danas od 18.30 gostuje Mladosti iz Lučana u okviru četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije. Ni jedni ni drugi nemaju specijalan rezultatski imperativ, ali je jasno da motivacija neće da izostane.


TURSKA KUP: Karagumruk – Trabzon (19.30), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 1.58


Jasno je da je svakoj ekipi u Srbiji meč sa crveno-belima ogroman izazov i zadovoljstvo, te da uvek gledaju da se maksimalno dokažu i pokažu zube ekipi koja godinama dominira.

Sa druge strane, šef stručnog štaba beogradskog tima, Vladan Milojević je rešio da šansu mlađim igračima. Kao što je MaxBet Sport i najavio, crveno-beli u Lučanima imaju čak pet bonus igrača u startnih 11. U pitanju su Ognjen Mimović, Viktor Radojević, Naser Điga, Jovan Šljivić i Uroš Sremčević.

Sastavi:

CRVENA ZVEZDA: Glazer – Mimović, Điga, Dragović, Radojević – Mijailović, Kanga, Šljivić, Olajinka, Katai – Sremčević

MLADOST: Stamenković, Milošević, Andrić, Tumbasević, Bojić, Joksimović, Varjačić, Žunić, Pejović, Udovičić, Veličković

1 komentar

1 komentar

  1. indija, pakistan

    08.05.2024. at 17:24

    de ubaci i Knezevica i ostale

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.