Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Zvezdin dželat iz prošlosti poslao ponudu na Marakanu! Usledio ekspresan odgovor

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stadion "Rajko Mitić" (Foto: Starsport)

Na meti klubova i kad ne igra. Kvalitet je već pokazao. Zna se koliko može i da je čovek od poverenja stručnog štaba.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na igru 1-1 u meču Čelsi – Lil (21:00) je 1.95.


Imao je potpisan ugovor sa Levskim, a onda je sve palo u vodu, zbog finansijskih problema kluba iz Sofije. Dobio je poziv da nastavi sa Crvenom zvezdom i nije se dvoumio. Uvek je Zoran Popović spreman da zauzme mesto između stativa.

Zoran Popović (Foto: Starsport)

Nema nikakve dileme da Popović ima ulogu “zlatne rezerve” kapitena Milana Borjana. Ove sezone je iskusni čuvar mreže imao nekoliko mečeva, a posebno je briljirao protiv Ludogoreca. I kako saznaje MaxBet sport upravo je šampion Bugarske hteo da ga dovede ove zime posle odličnog učinka u Razgradu. Zvezdin dželat od pre šest godina pošto-poto je hteo da angažuje iskusnog golmana.

Ipak, njihova dva poziva čuvaru mreže nisu omekšali rukovodstvo iz Ljutice Bogdana, koje ima puno poverenje i “napad” iz komsiluka je odbijen. Popoviћ ima ugovor do juna 2023. godine, tako da, ako mu se pronađe dosledna zamena, možda dobije zeleno svetlo da se ponovo, posle Norveške, okuša u inostranstvu. Druga opcija je da dobije produžetak ugovoroa, što prema prikazanom i odanosti prema klubu apsolutno zaslužuje.

PROČITAJTE JOŠ:

“GROBARI” U EKSTAZI Uskoro izlazi film o povratku Željka Obradovića u Partizan! (VIDEO)

HAOS NA TERENU Hauard udario protivničkog trenera! Suspendovan do kraja sezone (VIDEO)

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.