Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Zvezda odustala od Larjea! I ne samo od njega…

Darko Noveski

Objavljeno

,

RIčki Larje (Foto: Printksrin/Youtube/Foto: Printksrin/Youtube/Vancouver Whitecaps FC)

Delovalo je da je posao završen! MaxBet Sport je prvi pisao o dolasku Ričija Larjea na pozajmicu u Crvenu zvezdu, ali…


ITALIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Torina protiv Lećea (19:00) je 1.80.


Po poslednjim informacijama desni bek neće doći u Beograd. Još nije poznat razlog, ali, nezvanično, od potencijalnog transfera defanzivca Notingem Foresta nema ništa. Sem ako ne usledi novi veliki preokret.

Ne samo da je Crvena zvezda odustala od Ričija Larjea, već po našim informacijama neće da dolazi novi bek!

Crvena zvezda na desnoj može da računa na Lazara Nikolića i do leta na Kostu Nedeljkovića kada se oporavi od povrede. Na levoj strani su tu Milan Rodić i mladi Viktor Radojević. Prvi pik Crvene zvezde je bio Korejac Jung Vu Seol, a poslednja dva dana je figurirao kao već završeno pojačanje Riči Larje.

Prelazni rok u Srbiji traje do ponoći, pa ćemo da budemo oprezni. Kao što bi čelni ljudi Crvene zvezde znali često da kažu da su transferi živa stvar. Moguća su iznenađenja i preokreti, ali kako za sada stoje stvari, novi bek neće na naš najveći stadion.

7 Komentara

7 Comments

  1. roki

    16.02.2024. at 15:20

    Bacanje prašine u oči vevericama…..nikad nisu ni razmatrali da sad nekog dovedu i potrose deo kesa.koji su dobili…..kriminalna sredina…..

  2. Mile

    16.02.2024. at 16:13

    Ma sta ce nam vise ti stranci. Pusti našu decu neka igraju. Sve sami promasaji i tek po neki ok igrač. Potrošili su desetine miliona na raspale Afrikance i milione na Francuze ,Italijane i ostale polupane Evropske igrače koji nemaju gde pa dođu u Srbiju…

  3. Čarapan

    16.02.2024. at 16:17

    Verovatno moralo da se plati.

  4. Goxy

    16.02.2024. at 16:43

    Ovo je skandal sta rade, ova uprava je sramota ,oni ne znaju nikog da dovedu, brukaaa

  5. Nicke

    16.02.2024. at 16:47

    Nesposobna uprava, cele zime nisu nikog doveli sad nisu uspeli da dovedu ni levog beka ni desnog beka, koji trener sa ovakvom odbranom da ide u odbranu titule?

  6. Realno

    16.02.2024. at 17:11

    Sa Nikolicem i Radojevicem,kao i Rodicem,Zvezda je na nivou drugoligasa sto se bekova tice.Ovo je sramota ste se radi i sto se ne dovode igraci na deficitarnim i slabim pozicijama,gde se ne poseduje kvalitet.

  7. Sabre

    16.02.2024. at 19:12

    Hahahaha PA TAKO JE TERZO MAGIJO! Zasto prodati domace dete za 10 milki maltene i onda dovesti za 20x manje nekog anonimusa crnca, kada mozes jos bolje – da samo nikog uopste i ne dovedes? Iskreno, u ovom slucaju i jeste bolje, ali… dokle vise ljudi? U kom momentu idemo na stadion sa bakljama i vilama?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.