Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PUNA LOŽA “GOSTIJU” IZ EVROPE Skauti iz ovih klubova su najavili dolazak na derbi, tu su i ljudi iz Azije, evo koga gledaju…

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stadion Partizana biće pun skauta (Foto: Starsport)

Prati se pomno srpsko tržište i igrači koji mogu da budu pojačanja u narednom periodu. Nije samo projekcija za januar gde se baš mnogo ne ulaže kao na leto kada se sklapaju ekipe za novu sezonu i tada se planiraju budžeti.


SRBIJA, SUPERLIGA: Sve kvote naše kladionice za meč Partizan – Crvena zvezda (18:00) pogledajte OVDE.


Naravno, neki igrači iz Crvene zvezde i Partizana će već početkom 2024. godine napustiti Srbiju u slučaju ponuda. Ima ih za igrče na obe strane, pa će rukovodstva imati posla sa strancima. Dolazak na predstavu u Humskoj, kako saznaje MaxBet Sport, najavili su Anderleht, Briž, Keln, Volfzburg, Olimpijakos, Atalanta, Torino, Bazel, Majorka, Trabzon, Strazbur, Fejenord i Lajpcig.

Najavljeni su predstavnici i dva kluba iz Azije koji se takmiče u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Saudijskoj Arabiji. Pod lupom su igrači iz oba kluba, a ovo je verovatno poslednji čin za mnoge pred zimski prelazni rok.

Rodri i Hvang u duelu na meču u Mančesteru (Foto: Starsport)

Pored mladih igrača koji su uvek u fokusu, verovatno će da se pratiti učinak: Osmana Bukarija, Mateusa Saldanje, Kristijana Belića, In Bom Hvanga. Posle ovog megdana sledi zimska pauza, a prema planu nastavak sezone je zakazan za 10. februar.

2 Komentara

2 Comments

  1. Gix

    20.12.2023. at 16:36

    Belica, pa on samo u Srbiji moze igrati duze od 15 min, bilo gde drugo bi nakon 15 min dobio crveni, jer nema stita

  2. Iz šljivika

    20.12.2023. at 16:37

    Terza i Mrkinjo trljaju ruke, a Maši ne silazi osmeh sa lica: biće novogodišnji poklon u vidu novog 4×4.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.