Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SKENER MAXBET SPORTA Zvezda imala više sreće nego pameti… Milojević pogodio sa izmenom, jednom…

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Vladan Milojević (Foto: Starsport)

Crvena zvezda je posle velikog preokreta savladala Partizan i sasvim prišla odbrani srpskog fudbalskog trona. Prvi put od povratka Vladana Milojevića na klupu, crveno-beli su pokazali mnogo slabosti u raznim delovima igre. Ipak, ostvarili su cilj.


Na meču Torino – Frozinone, naša kladionica nudi kvot 1.95 za igru ug 3+.


Evo kako je MaxBet Sport video učinak fudbalera Crvene zvezde.

OMRI GLAZER

Otvorio je utakmicu posle stotinak sekundi spektakularnom odbranom. Ni kod jednog od golova rivala nije mogao apsolutno ništa da uradi. Sve ostalo, obavio korektno. Izraelac je Zvezdin osigurač, ali ne u ovakvim uslovima. Ocena: 7.

SRĐAN MIJAILOVIĆ

Imao je znatno manje posla nego njegove kolege sa supotnog boka. Ponavljao se u napadu, imao i jedan za njega netipičan dribling, sa proturanjem lopte kroz noge Gohu pred kraj prvog dela. Kasnio da skine loptu s glave Baždaru kod vodećeg gola Partizana. Ocena: 6.5.

UROŠ SPAJIĆ

Nije se proslavio, kao ni cela najuža odbrana šampiona. Bio siguran i na mestu kada je rival imao “livadu” pred sobom. Ipak, kasnio kod oba gola Partizana. Njegova lopta za Ndiajea bila je uvod u penal za izjednačenje. Ocena: 6.

ALEKSANDAR DRAGOVIĆ

Možda i njegova najslabija partija u večitim derbijima. Nigde ga nije bilo kod golova crno-belih. Lako je zaustavljao Rikarda Gomeša, ali na ovakvu postavu protivnika izgleda da nije navikao. Ostao na brisanom prostoru kod prvog gola. Nešto bolji u nastavku meča. Ocena: 6.

MILAN RODIĆ (do 46. minuta)

Označen kao najslabija karika u odbranu crveno-belih, od početka se našao na ničijoj zemlji. Nigde ga nije bilo u drugom minutu kada je Partizan kreirao prvu veliku šansu. Isto tako, ni devet minuta kasnije kada je rival poveo. Tek jednom se pojavio u napadu. Ocena: 5.5.

MARKO STAMENIĆ

Osim u uvodu meča, veoma dobar na sredini terena. Lako je zaustavio Zahida i ponavljao se u napadu. Vrlo loše je pucao iz izgledne pozicije pri rezultatskom minusu. U nastavku, malo pao, ali ostao na nivou iz većeg fdela prvog pokuvremena. Ocena: 6.5.

GELOR KANGA (do 59. minuta)

Da nije bilo onog penala posle četvrt sata igre, teško da bi ga neko primetio na terenu. Nije imao “žute minute”, delio je sigurne lopte, ali nijednu konkretnu. Penal izveo kako inače čini. Imao je sreću da Krunić ne dohvati tu loptu. Ocena: 6.

IN BOM HVANG

Bez ikakvog uticaja na igru ekipe u prvom poluvremenu. Slično je bilo i u drugom, kada je preuzeo Kanginu ulogu. Ipak, njegove lopte bile su za nijansu smislenije. Korejac je blago Crvene zvezde. Ali, u mnogo boljem izdanju od ovog. Ocena: 6.5.

OSMAN BUKARI (do 90+11)

Malo ko može da kaže šta taj čovek može da uradi, ili da ne uradi. U prvom poluvremenu se našao u tri prilike. Prvu je sam kreirao i sa 10 metara pucao pored gola. U drugoj je bio neprecizan, a treću je mogao da zaključi golom pred poluvreme. U nastavku, gotovo ništa. Jer, njemu je potreban prostor, a u ovom derbiju ga je stvarao potpuno sam. Međutim, samo u prvih 45 minuta. Ocena: 6.

MIRKO IVANIĆ (do 78. minuta)

Uz Bukarija, ubedljivo najkonkretniji igrač Crvene zvezde u prvom poluvremenu. Najzaslužniji za iznuđeni penal posle četvrt sata fudbala. Kao i pre mesec i po dana, napao Stojkovića, ali ostao bez očekivane podrške Hvanga i Rodića. Bezopasan u nastavku. Ocena: 6.5.

ŠERIF NDIAJE (do 90+11)

Osporavani napadač Crvene zvezde se pretvorio u njenog spasioca. Do duboke nadoknade je češđe bio u ofsajdu nego u igri. U toj situaciji je uspeo da iskoristi svoju snagu, da remplovanjem skloni Markovića (mada će iz Humske da se žale da je ti bio faul) i da majstorskim udarcem vrati Zvezdu u život. Senegelac možda povremeno deluje kao slon u staklarskoj radnji, ali ume da igra fudbal. Ocena: 7.

IZMENE

NASER ĐIGA (od 46. minuta)

Čovek je definitivno tempirana bomba u Zvezdinoj odbrani. Našao se na, za njega novoj poziciji levog beka. Ništa nije uradio prilikom gola Severine. Imao dva izleta u napad i dva solidna centaršuta, ali osnovni deo psola nije odradio. Ocena: 5.

ALEKSANDAR KATAI (od 59. minuta)

Kada je već bio poputno pročitan i zatvoren Ivanić, njegovim ulaskom je oživela leva strana Zvezdinog napada. Gol mu je poništio VAR, opravdano, ali je preuzeo odgovornost i sa penala doneo šampionu izjednačenje. Pitanje je koliko može, ali je blago crveno-belih.

PITER OLAJINKA (od 78. minuta)

Ušao u trenutku kada se ljuljala cela sezona kluba. Prošao jednom i poslao loptu u aut na suprotnoj strani. Bez ocene.

NEMANJA MILUNOVIĆ (od 90+11)

Premalo vremena na terenu da bi bio ocenjen.

ŽAN FILIP KRASO ( od 90+11)

Premalo vremena…

TRENER

VLADAN MILOJEVIĆ

Imao je više sreće nego fudbalske pameti. Od početka, nije bilo sasvim jasno da li ide na “zicer” ili na pobedu. Takav pristup se pretvorio u triler. Protiv kiksevima ranjenog i povredama osakaćenog Partizana, crveno-beli deo javnosti je očekivao makar ono što je njegov tim prikazao u martovskom derbiju. Čak i ubedljivu pobedu. Umesto toga, dozvolio je da ga kolega koji i nije bio na klupi pored njegove, potpuno nadmudri i to starim trikom, presingom. Ostaće mu u biografiji upisano da je ostvario drugu u karijeri i prvu posle tačno pet godina pobedu nad večitim rivalom. Izmene se trenerima uzimaju kao dodatni plus, ona sa Kataijem mu se posrećila. Njegov tim je dominirao, što je bilo i očekivano, ali nije oduševio. Pisaće mu se još jedna titula, izgleda. Posle onog horora sa Baharom. Ocena: 6.

3 Komentara

3 Comments

  1. sale1

    20.04.2024. at 22:27

    “Gospodine” Bosko ,da li str vi onaj ostrasceni grobar sto je nazvao Zvezdu”magaretom u blatu ” sram da te bude te sede kose !!! Ostrasceni grobare !!!!

    • Nenad

      21.04.2024. at 08:53

      Bravo Sale. Kaže više sreće nego pameti. U svakom derbiju je sreća bila na strani Partizana da ne prime po 5 golova. Maxbet je toliko ostrašćen portal i toliko laži i neobjektivnosti pišu da nije normalno

  2. Ljubiša

    21.04.2024. at 20:54

    A gde je ocena za najboljeg pojedinca u crveno belim redovima čestitog i poštenog Pavla?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.