Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

TERZIĆ GOVORIO O 70 MILIONA EVRA ZA ZVEZDINE IGRAČE Otkrivamo ko bi u januaru mogao da napusti “Marakanu”, jedan igrač je došao letos!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Slavlje fudbalera Crvene zvezde u Pančevu (Foto: Starsport)

Fudbalere Crvene zvezde u narednih mesec dana očekuju odlučujuće jesenje bitke s ciljem da se prezimi u Evropi i ako je moguće prestigne Partizan na superligaškoj tabeli. Za to vreme i uprava kluba na čelu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, sportskim direktorom Mitrom Mrkelom i tehničkim direktorom Markom Marinom priprema januarski prelazni rok koji je pred vratima.


SRBIJA Napredak od 16 časova dočekuje Čukarički. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 3.60.


MaxBet Sport je prvi pisao, a Zvezdan Terzić na TV “Prva” potvrdio da je plan u predstojećem prelaznom roku da se dovedu levi bek i štoper. Da je “roster” dobro popunjen, ali naravno nije isključeno da dođu pojačanja i na drugim pozicijama ako odu ključni igrači. U ovom tekstu nećemo da se bavimo dolascima igrača, već odlascima sa “Marakane” u januaru.

Gostujući na TV “Prva” generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić je rekao da klub može da zaradi 70 miliona evra u januaru za ponude koje ima za svoje igrače. MaxBet Sport otkriva za koje igrače postoji interesovanje i ponude klubova iz inostranstva.

OSMAN BUKARI

Prvi smo pisali o tome da reprezentativca Gane prate u MLS ligi, Rusiji i Engleskoj. Otišli smo pre skoro dve nedelje korak dalje i otkrili da je na stolu Crvene zvezde ponuda od 11 miliona evra. Otkrili smo i klub – Spartak iz Moskve.

Englezi takođe ne odustaju, a uporni su i Amerikanci. Crvena zvezda neće da pristane ni na jednu ponudu manju od 10 miliona evra. Deluje da se rastanak Osmana Bukarija i Crvene zvezde približio i da je januar mesec rastanka. Brzonogi napadač će u nove izazove, a Crvena zvezda će dobro da napuni kasu.

KINGS KANGVA

Letos se još “šuškalo” o ponudi Notingem Foresta “teškoj” 3 miliona evra. MaxBet Sport je pisao o tome da su na stolu Crvene zvezde ponovo ponude iz inostranstva.

Agent Kingsa Kangve je rekao da ima interesovanja iz Italije. Na “Marakani” računaju da bi mogli da zarade 3-4 miliona evra. Zambijac nema veliku minutažu kod Baraka Bahara i najverovatnije će u januaru na zapad Evrope.

ŽAN FILIP KRASO

Za neke je ova vest iznaneđenje, za neke možda ne. Dugo se Crvena zvezda borila za ugovor Žana Filipa Krasoa, kada je došao reprezentativac Obale Slonovače je blistao u crveno-belom dresu, ali je vremenom pao. Velikim delom lošim uticajem trenera Baraka Bahara na njega.

Kraso bi mogao da ode u januaru (Foto: Starsport)

Ipak, napadaču cena nije pala. Na “Marakanu” su stigle ponude iz Francuske i Nemačke. Tako bi Žan Filip Kraso mogao samo posle šest meseci da napusti Beograd. Vrednost ponuda je između 4 i 5 miliona evra.

KOSTA NEDELJKOVIĆ

Samo što je ugledao svetla najveće fudbalske pozornice ovaj 17-godišnji Smederevac se našao u tefterima klubova iz inostranstva. Bar tako poručuju sa “Marakane”, a mi ne sumnjamo. Mladost i talenat su na strani Koste Nedeljkovića.

Pored miliona koje bi šampion Srbije mogao da zaradi, poruka je jasna, desni bek nije na prodaju. On je novi projekat Crvene zvezde i narednih bar godinu dana neće sa našeg najvećeg stadiona. Kuburi, ne samo Crvena zvezda, već i srpski fudbal, sa desnim bekovima i mladi Kosta je projekat za budućnost. Ako bude igrao, a stižu uverenja da hoće, može samo da sazri, bude bolji i cena će da poraste.

ALEKSANDAR DRAGOVIĆ

Crvena zvezda ovde ne može da se “opari”. Ponuda Austrije iz Beča za iskosnog štopera je svuda od “Marakane” do Instagrama. Rastanak se bliži, ako ne u januaru, onda u junu kada mu istekne ugovor.

Zato i vagaju na stadionu “Rajko Mitić” šta im je činiti. Najavljuju potragu za novim štoperom. Zašto bi to radili ako su sigurni da će Drago da ostane, jer su tu još Naser Điga, Uroš Spajić, Miloš Degenek i Nemanja Milunović.

Dragović sa prijateljima u loži stadiona u Beču (Foto: Printscreen)

Interesovanje postoji za golmana Omrija Glazera, mladog krilnog napadača Vladimira Lučića i napadača Jovana Mijatovića. Ipak, njih trojica nisu na prodaju i bar do juna sigurno ostaju na “Marakani”, sem ako ne stigne ponuda koja se ne odbija.

6 Komentara

6 Comments

  1. Krcunov sljam

    22.11.2023. at 12:50

    Kakva su ovo lupetanja Terzinja …ceo projekat AV se srušio i zato treba još jedno 50 mil.eura sipati u crveno zlo.

    • Delije Sever

      22.11.2023. at 14:07

      Ne prdi posro tuđmanov.

    • tudjmanova govna

      22.11.2023. at 14:15

      taj zvalavi derpe vam je dao za licencu i 10 pojacanja, evropu vidjate samo na tv ili za koju blamazu petardu sestardu, zivite sve vreme od tog zvalavog

    • Tudjmanov hrvacki sljam

      22.11.2023. at 17:37

      Taj covjek koga prozivas cinimi se licence je platio fudbalerima kosarkasima.Srbija je cinimi se kupila mjesto tom klubu u EL.Neki dan pozajmnica dva miliona evrica.Zvezda kad je u krizi bila talentovanu djecu je prodavala da se neugasi ,a drzava joj nije sipala novce i novce kao vama.Kazrs posteno zasto lazes?Kazes posli smo u rikverc kad smo na stadionu mesaru otvorili.

  2. Lord Ajvar

    22.11.2023. at 15:45

    Evropa je merilo, a u LŠ se nisu ničim pozitivnim isticali igrači Zvezde, jer njihov plasman u grupnoj fazi LŠ to najbolje pokazuje. Mala je šansa da neko ode iz Zvezde., pogotovo ne u Evropu. Ove druge destinacije ne računam za ozbiljne. Novinari na konferenciji nisu bili dobro pripremljeni, jer ni jednu reč nisu pitali Terzića o nedoraslim Afrikancima u Zvezdi! Ili je ovo unapred naručeni intervju sa unapred pripremljenim pitanjima?! Uostalom, koga interesuju ove brljotine koje je izneo Terzić!

  3. Belvedere

    23.11.2023. at 09:45

    Ma dajte bre ništa Zvezdi bez bar 200miliona.Vičićevo čedo je propast a ne stub Srpskog fudbala.Lepo reče Bogdanović sve o Srpskom fudbalu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.