Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

NIJE ŽELEO DA “GREJE” KLUPU U ZVEZDI: Nisam previše razmišljao kada me je Viljareal pozvao, važno mi je da igram!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Foto: Privatna arhiva

Plan se promenio “preko noći”. Nije želeo da greje klupu u Crvenoj zvezdi i čekao je da izabere klub iz Evrope. Poslednjeg dana avgusta potpisao je za Viljareal i povukao pravi potez.


KATAR Od 17 časova u derbiju tamošnje Superlige igraju Al Sad i Al Garafa. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.70.


Stefan Leković se brzo uklopio u redove mladog tima “žute podmornice” koji se takmiči u “Sekundi”. Već je odigrao tri utakmice i u poslednjoj se upisao u strelce protiv Amorebiete (3:1).

Učinak defanzivca rođenog 2004. godine je doprineo da se nađe u timu 7. kola prvenstva, čime polako potvrđuje potencijal i očekivanja. Standardna uloga je važna za poziv u mladu reprezentaciju Srbije koja u oktobru gostuje u Engleskoj i Severnoj Irskoj.

Nisam mnogo razmišljao kada je došao poziv Viljareala. Za mene je važno da igram, a brzo sam se uklopio u sistem i navikao na obaveze. Želim da napredujem, što je važno za mladog igrača i slede novi ispit već za vikend – istakao je Leković za MaxBet Sport.

Inače, Leković je bio igrač kola i član tima kola.

Foto: Printskrin

2 Komentara

2 Comments

  1. Mossu Sngur

    28.09.2023. at 11:35

    On nije DEFANZIVAC, mislim da je (po starom)ce.ntarfor

    • Pera

      30.09.2023. at 00:06

      Pojma nemaš.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.