Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DERBI U NOVOM SADU Milojević menja uloge na “Karađorđu”! Napad predvodi…

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Promene u timu Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Dve pobede nad Partizanom su omogućile Crvenoj zvezdi mirniji finiš sezone. Overu sedme uzastopne titule, a zatim finale Kupa Srbije gde su tri puta uzastopno podizali pehar.


SERIJA A: Inter dočekuje Torino od 12:30. Kvota da će na meču da bude GG u našoj kladionici je 2.20. 


Sledi uvertira pred Loznicu sa Vojvodinom u Novom Sadu. Domaćin je posle plasmana u završnicu drugog domaćeg takmičenja želi da nastavi trku za četvrto mesto, ali lider ima jasan plan da overi novi šampipnski pehar. Trener Vladan Milojević je prinuđen da malo menja uloge na “Karađorđu”.

DESNI BEK MIMOVIĆ

U nekoliko utakmica je pokazao da ima potencijal i Ognjen Mimović će pokrivati poziciju desnog beka i imati važan zadatak da zaustavi brzonogog Sarija uz pomoć štopra Uroša Spajića i kapitena Aleksandra Dragovića. Na suprotnoj strani će Milana Rodića, koji je bio rovit na Kupu sa Partizanom, zameniće verovatno univerzalac Srđan Mijailović. Ispred poslednje linije biće Marko Stamenić i In Bom Hvang, koji su imali odličan učinak u derbijima. Na klupi će biti ponovo Gelor Kanga.

Uros Sremcevic Crvena Zvezda – Vozdovac, Superliga Srbije 10.2.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NAPRED SREMČEVIĆ

Biće promena u ofanzivnom delu ekipe. Osman Bukari je ima problema sa lakšom povredom, pa će po desnoj strani rivala napadati Piter Olajinka. U dobroj je formi, matirao je Partizan, dok će po levoj strani dejstovati Mirko Ivanić, koji je nastupao za Vojvodinu. Pretnja domaćinu biće još jedan bivši član “stare dame” Aleksandar Katai.

Prvi put posle Novog Pazara ulogu startera imaće mladi Uroš Sremčević, koji je pre nekoliko dana napunio 18 godina i koji je budućnost crveno-belih.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.