Budimo u kontaktu

ITALIJA

ČUVENI ITALIJAN OPLEO PO JUVENTUSU: Izgledaju kao smeće, šta god da igraju

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Antonio Kasano (Foto: Printscreen/YouTube/Calcio90)

Juventus i drugu sezonu zaredom ostaje bez trofeja. “Stara dama” je ispala od Sevilje u polufinalu Lige Evrope i tako ostao bez šanse da se bori za pehar. Poveli su gosti golom Dušana Vlahovića, ali je španski tim izjednačio, a u produžetku došao do velike pobede.


Na meču Atalanta – Verona, naša kladionica nudi kvotu 2.05 za igru ug 2-3.


Posle takvog epiloga, nekadašnji reprezentativac Italije Antonio Kasano je oštro kritikovao trenera Masimilijana Alegrija.

– Sevilja je zasluženo prošla. Odigrala je dobro, znala je šta radi sa loptom u teškim situacijama. Bila je to utakmica koju je igrala Sevilja, od početka do kraja samo jedna ekipa je igrala, a to je španska ekipa. Juventus je imao dve kontre, dve šanse iz prekida, onda su postigli gol i zatvorili se. Juve je uvek takav, odu u Ligu šampiona pa izgledaju kao smeće, odu u Ligu Evrope i ista stvar se dogodi – rekao je Kasano na društvenim mrežama.

Nastavio je Italijan ne baš biranim rečima.

– Ovo je posledica. Ove godine neće osvojiti ništa. Sad će Alegri da istovari g…. po ostalima, pominjaće poteškoće… Kakve poteškoće? Dve godine nisu odigrali pristojnu utakmicu, izgledaju kao smeće i sada su zasluženo ispali iz Lige Evrope – zaključio je Kasano.

Vraćanjem oduzetih 15 bodova, Juventus je doskočio na mesto koje vodi u Ligu šampiona i trenutno je drugi, tri kola pre kraja. Međutim, slučaj nastao posle mahinacije prethodnog rukovodstva još nije zaključen.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.