Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DA LI IMAMO GOL SEZONE? Filipović majstorijom, pa još jednom skinuo dve “paučine”! (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Printscreen

Pobedom nad Metalcem 2:0 (2:0), Kolubara je napravila ogroman korak ka opstanku. Apaolutni junak utakmice u Lazarevcu bio je 31-godišnji krilni fudbaler domaćina Miloš Filipović.


Italija: Na meču Napoli – Roma, naša kladionica nudi kvotu 3.25 za igru ug 4+.


Prvu majstoriju, Filipović je izveo na isteku 32. minuta. Našao se na dvadesetak metara od gola kada je do njega stigao odbitak. Fudbaler koji je veći deo minulih godina proveo u Zrinjskom je kratko primirio loptu, pa dropkikom poslao projektil u suprotan ugao gola. I pored silnog truda, ništa tu nije mogao golman Metalca Marković.

Nova čarolija usledila je nepunih šet minuta kasnije. Filipović je izveo korner, lopta je ponovo došla do njega, a onda je usledila savršena parabola, ponovo neuhvatljiva za Markovića. Ostaće za sada nejasno da li je fudbaler Kolubare imao namerbu da centrira, ali to je sada manje važno. Postigao je još jedan spektakularan gol.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.