Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

DA LI JE MLADI FUDBALER DEMANTOVAO PIKSIJA? Lazar Samardžić se oglasio na Instagramu… (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Pre samo tri dana pojavila se vest da Lazar Samardžić želi da sačeka poziv reprezentacije Nemačke. Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je u ponedeljak na konferenciji za novinare jasno poručio da će fudbaler Udinezea od marta da bude deo “orlova”.


IRAN Od 16 časova Saipa dočekuje Fajr Sepasi. “Kec” dana. Kvota u kladionici MaxBet je 1.85.


Sada se preko svog Instagram profila oglasio sam Lazar Samardžić. Pomalo nejasno, ali ne deluje da je doneo konačnu odluku:

Čuo sam i pročitao mnogo vesti i ispratio diskusije o mojoj reprezentativnoj budućnosti. Moja porodica i ja se osećamo veoma počastvovani i ponosni! Ja sam (i dalje) mlad igrač, ali sa jasnim ciljevima! Čvrsto stojim sa obe noge na zamlji, naporno radim, fokusiran sam i odlučan.

Veoma sam srećan startom ove sezone. Kao tim smo ostvarili sjajne rezultate i dobro smo pozicionirani. Ostvarili smo i veliku pobedu nad Interom, a ja sam igrao i dao svoj doprinos. Zato je moj apsolutni fokus u ovom momentu na timovima čiji sam član i i da u njima povećam minutažu. Želim da se razvijem u apsolutnog startera i sve ostalo za mene nije trenutno prioritet.

– Ako ostvarim ciljeve i dostignuća koja sam sebi zacrtao, onda ću zaslužiti da budem nominovan za neke buduće zadatke. I tek onda mogu i moram da donesem odluku za koju ću biti spreman – završio je svoje pisanije mladi fudbaler.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lazar Samardžić (@lakisamar10)

Lazar Samardžić (21) prošao je sve selekcije mladih reprezentacija Nemačke, nikada do sada nije igrao za Srbiju, iako je kao dečak bio na jednom okupljanju u Staroj Pazovi. Tada je njegov otac Mladen istakao da niko iz FSS nije pokazao bilo kakvu želju da sa njima ostane u kontaktu i da su se posramljeni i obeshrabreni vratili u Berlin.

PREPORUČUJEMO:

Lazar Samardžić otkrio za koju reprezentaciju želi da igra

SELEKTOR STOJKOVIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI Imamo dva debitanta i pojačanje iz Nemačke: Takvi igrači treba da igraju za otadžbinu!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.