Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

DA LI JE MOGUĆE? Pijani prostaci koji su provocirali Đokovića su iznajmljeni!?

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Jedan od navijača koji je provocirao Novaka Đokovića tokom meča sa Encom Kuakoom (Foto: Printskrin)

I Novak Đoković je čovek. Svaki čovek ima granice…. Nole je trpeo, trpeo i onda više nije mogao. U četvrtom setu meča sa Enco Kuakoom je tražio od sudije da iz Rod Lejver Arene izbaci momke koji su ga provocirali.


NEMAČKA: Kvota naše kladionice na pobedu Bajerna u Lajpcigu je 1.93. Meč počinje u 20:30.


Plasirao se Novak u treće kolo Australijan opena, gde će da se sastane sa Grigorom Dimitrovim, ali ne stišava se bura oko ponašanje nekih ljudi kojima nije mesto na teniskim mečevima. Na društvenim mrežama se pojavila fotografija koja je dolila ulje na vatru.

Na njoj se vidi kako čovek s akreditacijom pruža ruku jednom navijaču koji je provocirao Đokovića.

Slika vredi hiljadu reči, vidi se čovek sa akreditacijom koji se pozdravlja sa jednim od četvoricom provokatora. Ko je on? Ima akreditaciju. Zašto im čestita za takvo ponašanje, da li su ovo unajmljeni huligani – pita se jedan od Novakovih navijača.

Ništa nije nemoguće.

Jedno je sigurno -Novak mora da bude jači od svake provokacije na putu do 10. titule na Australijan openu i 22. grend slema.

PROČITAJTE JOŠ:

DVA LICA CRNO-BELIH Žocov tim je željeni gost… Partizan je domaća ekipa!

OKUPLJANJE U PAZOVI Srbija do puta u Los Anđeles sa 14 igrača

2 Komentara

2 Comments

  1. Drago

    20.01.2023. at 11:31

    Neka mu Jokić pozajmi braću za koji turnir, pa da vidim ko bi se javio😂😂😂.

    • Bečka škola

      20.01.2023. at 11:47

      👍👏👏🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.