Budimo u kontaktu

ENGLESKA

DA LI JE PROMAŠIO PROFESIJU? Zarađuje milione u Sitiju, biće protivnik “orlova”, a vrhunski je matematičar! (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Stigao je letos u Mančester siti iz Dortmunda u transferu vrednom 17.5 miliona evra. Zarađuje oko 200.000 evra nedeljno, ali bi zapaženu, doduše ne baš tako plaćenu karijeru imao kao – matematičar. Švajcarac Manuel Akanđi koji je mesto u prvoj postavi “preoteo” Rubenu Dijašu pokazao je zavidno znanje iz te, osnovne prirodne nauke.


Italija: Na meču Bolonja – Sampdorija, naša kladionica nudi kvotu 1.98 za igru ug 3+.


Tokom jednog intervjua, 27-godišnji štoper je rekao novinaru da je u školi obožavao takmičenja u matematici i da je računske operacije učio napamet. Potom je testiran da izračuna proozvod množenja velikih brojeva i svaki odgovor je dao vrlo precizno i to veoma brzo.

Akanđi je standardni reprezentativac Švajcarske  koja će “orlovima” da bude rival u Kataru. Na izabranicima Dragana Stojkovića je da mu zadaju ozbiljniji zadatak. Onaj koji neće umeti da reši…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.