Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

DANGUBIĆ: Odradio sam ugovor najbolje što sam umeo…

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Dočekao je prošlo leto zvučna pojačanja Partiaza, a to je i sam bio, godinu ranije, pre svega zbog trofejne prošlosti u redovima Crvene zvezde. Ipak, u završnici minule sezone je Nemanja Dangubić bio u ulozi navijača, jer Željko Obradović nije više računao na njega.


Paragvaj: Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na meču Olimpija – San Hoze biti ubačeno manje od 152 poena.


Posle svega, oprostio se od crno-belih jer mu je istekao ugovor.

– Mislim da sam ugovor sa Partizanom u koji sam došao 2020. odradio korektno, pošteno, najbolje što sam umeo i što je od mene traženo. Procena je trenera da neki drugi mogu više da doprinesu, ja sam profesionalac, koji to prihvata i idemo dalje – rekao je Dangubić za Sport klub.

Priprema se za utakmice reprezentacije Srbije protiv Letonije i Belgije, a klupsku budućnost za sada ostavlja po strani.

– Još uvek čekam, nešto će mi biti ponuđeno. Ne mogu da spekulišem da li ću ponovo preko granice, ali… – rekao je Dangubić.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.