Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

Debakl srpskih dama protiv Japana

Darko Noveski

Objavljeno

,

Japanke slave pobedu (Foto: Starsport)

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije poražena je večeras na svom terenu od Japana sa 0:5, u prijateljskom meču.


Australija 2 Jug: naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Balarat – Ringvud biti ubačeno manje od 160 poena.


Golove za Japan postigle su Riko Ueki u 28, Hikaru Naomoto u 62, Hinata Mijazava u 76, Remina Čiba u 81. i Juri Narumija u 88. minutu.

Fudbalerke Srbije su ovaj meč odigrale u okviru priprema za nastavak kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo u Australiji i Novom Zelandu.

Srbija će u septembru u kvalifikacijama odigrati mečeve protiv Portugala i Izraela. Naše fudbalerke se nalaze na drugom mestu u kvalifikacionoj grupi sa 18 bodova, tri manje od prvoplasirane Nemačke.

PETRUŠEV: Da li ću u Zvezdu ili u Partizan? Prvo idem u Las Vegas…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.