Budimo u kontaktu

NBA LIGA

DEBITOVAO Jović postigao prve poene u NBA!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Nikola Jović (Foto: Beta/AP)

Posle suspenzije od jedne utakmice mladi Nikola Jović (19) je debitovao u NBA ligi! Doskorašnji član Mege postigao je prve poene u dresu Majamija.


LIGA KONFERENCIJE: Mogu li crno-beli da ostanu neporaženi u Francuskoj? Kvota naše kladionice na duplu šansu x2 u meču Nica – Partizan (18:45) je 2.15.


Majami je pobedio Portland sa 119:98 (31:28, 25:33, 25:33, 17:25), a Jović je zabeležio dva poena. Ispratio je prodor Tejlera Hiroa koji mu je asistirao, a Jović je u drugom pokušaju loptu sproveo u koš.

Pogledajte.

U meču sa Portlandom Jović je na terenu je proveo 14 minuta. Osim dva poena (šut iz igre 1/3), zabeležio je još dva skoka.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.