Budimo u kontaktu

EVROLIGA

BEZ “UKUSA” I “MIRISA” Za njega se priča da kasno “pali”… Prošlo je 13 kola, a Davidovac još hladan!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Janis Sferopulos i Dejan Davidovac (Foto: Starsport)

Želje i realnost u raskoraku. I kad je u pitanju tim i kad su u pitanju pojedinci. Ništa ne ide Crvenoj zvezdi onako kako se očekivalo uoči početka sezone, a mnogi igrači koji su stigli kao pojačanja su pokazali da su promašaji.


ENGLESKA: Kvota naše kladionice na pobedu Totenhema protiv Njukasla je 2.15. Meč u Londonu počinje u 17:30.


Među tim promašajima je i Dejan Davidovac.

Vratio se na Mali Kalemegdan posle loše sezone u CSKA iz Moskve. I počeo je da broji još jednu lošu sezonu. Za Dejana Davidovca se priča da kasno “pali”. Još je “hladan”. Jako loš. Da li ga je neko primetio u Španiji?

Dejan Davidovac i Vanja Marinković na zagrevanju uoči meča u  Vitoriji (Foto: Aitor Arrizabalaga/Euroleague Basketball via Getty Images)

Nije planiran za igrača koji će da nosi tim kroz sezonu, ali svakako nije ni predviđeno ni da bude bez “ukusa” i “mirisa”. Tim pre što nema, praktično, nikakvu konkurenciju na poziciji četiri. Do sada je, u 13. kola Evrolige, odigrao samo dve  utakmice u kojima je postigao dvocifren broj poena, protiv Barselone i Armanija. Malo je to…

Zvezda je u Španij prošla kao bosa po trnju, doživela je dva poraza, od Valensije i Baskonije, a Dejan Davidovac je bio – kriminalan. Posebno u Vitoriji.

Za oko 17 minuta provedenih na parketu nije zabeležio ni poen, promašio je sva tri šuta za tri. Upisao je jedan skok. U odbrani je, za razliku od pre dve sezone, igrač manje. Protivnici ga lako rešavaju, a nije ranije bilo tako. Sa mnogima je mogao da izlazi na kraj, a sada deluje daleko od ozbiljnog odbrambenog igrača.

Na obe strane terena, dakle, Dejan Davidovac nije dao nikakav doprinos Crvenoj zvezdi. Za sada je i on promašaj, kao i većina onih koji su došli.

3 Komentara

3 Comments

  1. Slobo

    10.12.2023. at 09:29

    Odmah oterati. Očajan je

    • da li sam dobro razumeo.

      10.12.2023. at 22:01

      ozbiljan promasaj dovodjenje igraca ove sezone. tobi, geidraitis, nejpir, simonovic, davidovac. cela petorka promasena. uz teodosica koji u nedostatku resenja igra srcem ali nerezonski, ovo je raspad od tima. pritom na klupi sede ilic i kuzmic

  2. Bojan

    12.12.2023. at 04:38

    Sem Mitrovica,Tea,Nedovica,i Hanga je dobar i Dos Santos prosecan,ovo sve ostalo VELIKA KATASROFA 😈😈😈 DOVESTI TOPICA,MARJANOVICA,RISTICA,NASE IGRACE

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.