Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

Oglasio se Dejan Stanković… Ovo su nove informacije u vezi sa stanjem njegovog sina

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Trener Ferencvaroša Dejan Stanković (Foto: Starsport)

Nema nikakve dileme da Dejan Stanković proživljava najteže trenutke u životu. Njegov sin Stefan je u bolnici u Milanu. Još se ne zna zašto je Stefan hospitalizovan…


MAĐARSKA: Kvota kladionice MaxBet na igru 3+ u meču Ferencvaroš – Kišvarda (17:00) je 1.55.


Čini se da oporavak sina Dejana Stankovića ide u dobrom smeru. Trener Ferencvaroša oglasio se na zvaničnom sajtu i doneo ohrabrujuće vesti.

Pre svega, želeo bih da se zahvalim navijačima, osoblju, mom timu što su poslednjih dana bili uz mene i moju porodicu, situacija se iz dana u dan popravlja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♥️Stefan♥️ (@stefistankovic)

Ferencvaroš bi danas mogao da postane šampion Mađarske.

Rekao sam igračima da moramo da budemo šampioni! To ne znači samo da podignemo trofej, već moramo da igramo kao šampioni, moramo da radimo kao šampioni na terenu, moramo da igramo duhom koji ovaj klub predstavlja. Do kraja sezone imamo još sedam utakmica, pet u ligi i dve u kupu. Očekuje nas mnogo susreta za kratko vreme, svaki igrač mora da bude spreman za ovaj izazov jer ako igraš u ovako velikom klubu moraš sve da pobediš – jasan je Dejan Stanković.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.