Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DEJAN ZUKIĆ ZA MBS Želimo da podignem pehar Kupa! Preuzeo sam odgovornost, pa mi dobro ide

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Kapiten Vojvodine Dejan Zukić (Foto: Starsport)

Usledio je uspon. Krenula je Vojvodina da pobeđuje, ali uspešan niz je prekinut u subotu u Bačkoj Topoli. Domaćin TSC se revanširao za poraz na “Karađorđu”, iskoristio je i činjenicu da Novosađane čeka važan meč sa Radničkim u Kragujevcu.


ENGLESKA: Kvota naše kladionice na igru gol gol (GG) u meču Arsenal – Čelsi (21:00) je 1.73.


Dejan Zukić je postao oslonac tima, prija mu uloga kapitena i u razgovoru za MaxBet Sport najavio je da će da učini sve  kako bi se u sredu ostvarila pobeda. Smatra da je njegov bolji učinak došao zahvaljujući porodičnom odnosu u ekipi i otkriva da mu je jedna od želja da bude i član najbolje reprezentacije Srbije.

SAMOPOUZDANJE NA MAKSIMUMU

Bilo nam je potrebno vreme da se zahuktamo. Posle niza godina išli smo na Kipar umesto u Antaliju. Nije bilo jakih provera, što je po meni jedan od razloga sporijeg uspona. Sada je sve drugačije, a krasi nas zajedništvo i želja da doprinesemo uspesima kluba – kaže Zukić za naš portal.

Prošao je vezista školu Vojvodine, pa je dobio i kapitensku traku.

– Izgleda da me je nova uloga baš motivisala. Preuzeo sam odgovornost, pa mi dobro ide sa golovima. Nekako se poklopilo da budem efikasan u ovom delu sezone, posebno iz slobodnih udaraca. Samopouzdanje je na maksimumu.

Dejan Zukić u duelu sa Gajasom Zahidom (Foto: Starsport)

GOLOVI ZA UŽIVANJE

Često je važan dobar odnos prema zadacima.

– Postavili smo neke zajedničke ciljeve. Vežbao sam i ranije, ali svaki gol je važan i meni drag. Dva iz slobodnih udaraca na dva meča, možda je retkost. Voleo bih da serija bude nastavljena i da navijači Vojvodine uživaju u našim pobedama.

Novi ispit je u Kragujevcu.

– Respektujemo rivala. Pobedili su nas, pa se spremamo za revanš. Iskreno nemam dilemu da ćemo doći do pobede. Želim plasman u finale Kupa i da podignem pehar. Optimizam je maksimalan, a verujem da smo se dobro spremili. U drugom okršaju je derbi, pa su šanse posle velike borbe u subotu podjednake.

Neke utakmkce je ispratio i selektor Dragan Stojković, a sledi EP u Nemačkoj.

– Nastupa sam u svim mlađim selekcijama. Naravno, plan mi je da u bliskoj budućnosti budem u “A” timu. Moje je da učinkom na terenu, pokažem da zaslužujem da budem deo ekipe.

Pojedini evropski klubovi su pokazali interesovanje.

Za mene je to sve u drugom planu. Kada se završi sezona slede mi razgovori pa ćemo da vidimo, da li ostajem ili mogu u inostranstvo i koje su ponude – poručio je na kraju Zukić za MaxBet Sport.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.