Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

VELIKA POBEDA Kecmanović u dva seta nadigrao Britanca Drejpera za vođstvo Srbije od 1:0 (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Miomir Kecmanović (foto: Beta/AP)

Odličan početak! Teniska reprezentacija Srbije je povela sa 1:0 u okviru četvrtfinala Dejvis kupa protiv Velike Britanije. Miomir Kecmanović je nadigrao Džeka Drejpera sa (7:6(7:2), 7:6(8:6)) i tako svom timu obezbedio veliku prednost u borbi za polufinale.


JAMAJKA: Molines – Trežr Bič (23.00), kvota na tip 3+ u kladionici Maxbet iznosi 2.05


Uprkos pobedi u dva seta, daleko od toga da je Miomir imao lak zadatak. Naprotiv, Drejper se odlično držao, te je srpski teniser posle taj-brejkova u oba seta došao do pobede.

Ono što je posebno zaniljivo, tokom čitavog meča nismo videli niti jedan oduzet brejk. Ipak, za nijansu bolji je bio Kecmanović i to posle dva sata i dva minuta igre.

Taj-brejk u prvom setu su definitivno odlučile duple servis greške Britanca. Drejper je najpre to uradio u drugom poenu, a zatim i pri rezultatu 4:2 u korist Kecmanovića, koji je ostao pribran i upisao pobedu.

Drugi brejk je bio dosta neizvesniji, ali je ponovo bolji bio srpski teniser. Počelo je dobro za Drejpera, koji je poveo sa 2:0. Međutim, usledio je preokret Kecmanovića. Nije iskoristio prvu, ali jeste drugu meč loptu.

Podsetimo, u narednom meču Novak Đoković odmerava snage sa Kameronom Norijem.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.