Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

“DELIJE” POSLALE PORUKU I PIKSIJU: Ti nikad nisi bio naš- “sajonara” (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Poruka "delija" (Foto: Starsport)

Crvena zvezda vodi sa 1:0 protiv Partizana u finalu Kupa Srbije na stadionu “Rajko Mitić”. Ipak, na našem najvećem stadionu najviše pažnje na sebe skreću “delije”.


ALŽIR: U petak od 17:45 igraju Medea – Biskra, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.55. 


Najvatreniji navijači Crvene zvezde su prvo prozvali trenera Partizana Aleksandra Stanojevića. Ipak, nije se samo šef stručnog štaba crno-belih našao na udaru “delija”.

Prvi put otkada je selektor na tribinama je i selektor Srbije Dragan Stojković. “Delije” su i njemu poslale poruku da na “Marakani” nije dobro došao:

– Nikad nije bila tvoja, ti nikad nisi bio naš. Decenijskog potopa posle tebe seća se svaki zvezdaš. “Sajonara” – napisale su “delije”.

Foto: MaxBet sport

19 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.