Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DERBI JUGA U SURDULICI Okršaj na “bombonjeri”… Radnik i Radnički traže izlaz iz krize

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Radojičić i Babić na poslednjoj konferencijo za medije (Foto: FK Radnik)

Nedeljno poslepodne biće u znaku “derbija juga” u okviru šestog kola Superlige. Fudbaleri Radnika i niškog Radničkog odmeriće snage na surduličkoj “bombonjeri”. Za oba tima ovaj susret dolazi u veoma nezgodnom momentu jer se nalaze na samom dnu tabele elitnog ranga.


SRBIJA, SUPERLIGA: Očekuje se neizvetan meč u Surdulici (18:00). Kvota naše kladionice na pobede Radnika i Radničkog su iste – 2.55.


Da će učiniti sve da upravo protiv Nišlija potraže izlazak iz krize, potvrdio je šef struke Surduličana, Dragan Radojičić.

Utakmicu očekujemo u momentu kad imamo rezultatsku, ali ne i krizu igre. Pošto je ovo i neki naš južnjački derbi, to je još jedan motiv više za igrače. Ni mi, ali ni Nišlije ne zaslužujemo poziciju na kojoj se nalazimo. Smatram da je Radnik u prethodne dve utakmice morao da uzme koji bod više. U prošloj utakmici na domaćem terenu skoro sat vremena imali smo igrača više i nismo uspeli da to realizujemo. U Lučanima smo imali i prednost i igru, međutim na kraju smo sami sebe pobedili. Momcima zaista nije lako, znam koliko jako žele pobedu i verujem da će to rezultatski početi da im se vraća. Znamo vrlo dobro da i u Radničkom imaju svoje probleme, ali nadam se da ćemo mi naše od ove utakmice početi da rešavamo – istakao je šef stručnog štaba Radnika, Dragan Radojičić.

O pozitivnoj atmosferi među igračima i motivu da se ostvari prva pobeda u prvenstvu, govorio je Siniša Babić, jedan od najiskusnijih u timu.

Naše igre na terenu nisu ispratili dobri rezultati, posebno u poslednjoj utakmici u Lučanima. Tokom cele prethodne nedelje na treninzima osetila se drugačija atmosfera. Dobro smo radili, a vođen dugogodišnjim iskustvom u fudbalu uveren sam da to mora da se vrati negde, na nekoj utakmici. Mi se nadamo da će to biti baš protiv Radničkog. Igramo na domaćem terenu, mi se tu pitamo i očekujem da uz podršku sa tribina ostvariti trijumf. Zaista nam treba taj jedan dobar rezulat kako bismo se pokrenuli – optimista je Babić, inače nekadašnji igrač Radničkog.

Duel u Surdulici na programu je od 18 sati, a pravdu će deliti Jovan Šegrt.

PROČITAJTE JOŠ:

KO JE ADRIANA VILAGOŠ? Iz Malog Iđoša u atletsku istoriju! Bila je rukometašica, želeli je Mađari, a sada je srpsko zlato!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.