Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

ISPISAO ISTORIJU LIGE ŠAMPIONA Ispred Čola Simeonea ostali još samo Venger i Ferguson (FOTO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Dijego Simeone (Foto: Beta/AP)

Ušao je u društvu odabranih i zabeležio brojku koju retko ko ima. Ispred njega ostala su samo još dva trenera, možda i dva najveća na ostrvu ikada, a on ima priliku i da obori njihove rekorde jednog dana.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota na pobedu Arsenala protiv Lansa u našoj kladionici je 1.45. Utakmica počinje u 21:00. 


Fudbaleri madridskog Atletika pobedom nad Fejenordom obezbedili su prolaz u osminu finala Lige šampiona. Trener “jorgandžija” će utakmicu u Roterdamu da pamti i po još nečemu.

Naime, Dijegu Simeoneu to je bila 100. utakmica u Ligi šampiona sa jednim klubom. Ispred njega ostali su samo još Arsen Venger ima ih ima na klupi Arsenala 149 i Ser Aleks Ferguson koji je vodio Mančester junajted na 190 susreta u ovom takmičenju.

Legendarni Argentinac je u klub došao 2011. godine iz Rasing Aveljanede, a prethodno je u Evropi radio samo u Kataniji. “Jorgandžijama” je za taj period doneo osam trofeja.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.