Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

STOJANOVIĆ ZA MAXBET SPORT: Nema mesta za paniku, Gudelj će da igra u Nemačkoj!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Dušan Tadić i Stevan Stojanović u Istanbulu (Foto: Privatna arhiva)

Nije slutilo na težu povredu, ali do starta šampionata Evrope ima dovoljno vremena za oporavak. Posle odluluke lekara Sevilje da je neophodna hiruška intervencija, učešće defanzivca u nastavku sezone je stavljeno pod znak pitanja.


EGIPAT 2 Vadi Degla od 13.30 dočekuje Asvan. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.85.


Sportski direktor reprezentacije Srbije Stevan Stojanović je posle razgovora sa Nemanjom Gudeljom uveren da će igrač zalečiti povredu kolena do turnira u Nemačkoj i da će doći već u martu na okupljanje. U razgovoru za MaxBet Sport otkriva bitan detalj.

Nije ništa strašno i nema razloga za paniku. U pitanju je problem sa ivicom meniskusa i uslediće laganiji hiruški zahvat. To sam prošao pre mnogo godina u karijeri, nešto slično kao i Gudelj. Posle samo tri nedelje sam branio, tako da je važno da pauza nije duga – kaže Stojanović.

Nemanja Gudelj teže povređen (Foto: Beta/AP)

Reprezentativac Srbije se nalazi u Madridu, a biće operisan, odnosno biće mu rađena artroskopija, pošto je meniskus napukao.

Verujem da će Nemanja za mesec dana biti spreman da se vrati na teren. Naravno da očekujemo da u martu igra za reprezentaciju Srbije u prijateljskim utakmicama, a posle i na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Ovakve povrede se dešavaju i verujem da naši igrači u nastavku sezone neće imati većih problema – poručio je na kraju Stojanović.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.