Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

Dinamo ponizio oslabljene Splićane u najvećem komšijskom derbiju

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Fudbaleri Dinama (Foto: Twitter.com/GNK Dinamo)

I pored loših vremenskih uslova uoči utakmice, po snegu na tribinama, ali ne i na terenu, na Maksimiru je odigran najveći komšijski derbi. Što se Splićana tiče, bolje da nije. Dinamo je demolirao Hajduk – 4:0 (3:0).


Španija: Na meču Sevilja – Osasuna, naša kladionica nudi kvotu 2.80 za igru 1-1.


Sve je bilo jasno u razmaku od tačno pola sata. Ademi je u osmom minutu načeo goste, a samo dva minuta kasnije prednost udvostručio Baturina. Ekipu iz Splita dokusurio je Ivanušec u 38. minutu.

Isti igrač je u 63. pogodio za ogromnih 4:0. Domaćin je tada smanjio gas, pa je Hajduk izbegao još teži poraz. Valja da se napomene da su Splićani igrali derbi bez osmorice prvotimaca i sa trojicom juniora u startnih 11. Najmlađi među njima, štoper Vušković je pre dva dana napunio 16 godina.

Ovom pobedom, Dinamo je povećao prednost na tabeli u odnosu na Splićane na teško dostižnih 11 bodova. Dakle, ništa se ne manja u Hrvatskoj.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.