Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

RAZLOG RASTANKA NIJE POZNAT Ivanišević je ostao bez velike plate, ali nema sumnje da je dobro zaradio

Darko Noveski

Objavljeno

,

Goran Ivanišević i Novak Đoković (Foto: Starsport)

Kao grom iz vedra neba stigla je vest o raskidu saradnje između Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića. Posle pet godina i 12 osvojenih Gren slem titula.


PARAGVAJ Od 23 časa Takuaraj dočekuje Ameliano, a kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.80.


Novak se emotivnim pismom rastao sa Goranom. Ko će Hrvata da zameni u stručnom štabu još uvek nije poznato. Ivanišević je mnogo pomogao najboljem teniseru sveta, pre svega u nadogradnji servisa. Bio je Hrvat spreman da prihvati i svu nervozu Srbina i lošu energiju koju je kupio tokom mečeva.

Sve što je lepo kratko traje, pa je okončana i saradnja dva velika tenisera. Mediji su već počeli da otkrivaju bez kakve plateće da ostane Goran Ivanišević. Hrvatski “Nacional” je svojevremeno pisao da Ivanišević ima platu od 6.000 do 10.000 evra nedeljno. To je između 300.000 i 500.000 evra godišnje.

Takođe, Hrvat je imao klauzulu po kojoj mu je pripadalo 10 posto od svakog osvojenog turnira. Novak je u 2023. godini zaradio više od 10.000.000 evra kao nagradu za pobede.

Jeste Goran Ivanišević ostao bez velike zarade, ali svakako neće da propadne. Dovoljno je novca sigurno zaradio u bogatoj karijeri, kako igrača, tako i trnera.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.