Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

Đoković: Nadam se dobrom dočeku u Australiji

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto: Beta/AP)

Najbolji naš teniser Novak Đoković rekao  nada se dobrom prijemu kod javnosti u Australiji, uoči grend slem turnira u Melburnu.


ABA LIGA: Od 19 igraju FMP – Studentski centar, a u kladionici MaxBet je kvota na igru -174,5 poena 1.85.


Posle onoga što se desilo u januaru, nadam se da ću biti na pravi način dočekan i da će mi to pomoći da igram svoj najbolji tenis – rekao je peti teniser sveta novinarima u Dubaiju na marginama egzibicionog turnira.

Đoković je početkom godine deportovan iz Australije, jer mu je tamošnji ministar za imigracije ukinuo vizu zbog mogućnosti da prisustvo nevakcinisanog igrača utiče na vakcinaciju protiv koronavirusa u toj zemlji.

UVEK DOBAR POČETAK U MELBURNU

Njemu je pored deportacije izrečena trogodišnja zabrana ulaska u zemlju, ali je ta odluka poništena sredinom prošlog meseca.

U prošlosti sam uvek imao priliku da godinu u Australiji počnem veoma snažno i volim da igram tamo – istakao je devetostruki pobednik Australijan opena.

Pored Australijan opena Đoković je zbog propisa u vezi borbe protiv koronavirusa ove godine propustio i US Open, poslednji grend slem u sezoni. On je dodao da bi voleo da mu karijera traje što duže.

Nemam baš neke brojke na umu. Stvari mi idu prilično dobro zasad. Ne mogu da se žalim. Tako da dokle god igram na ovom nivou, dok ima “vatre”, nastaviću dalje – rekao je 35-godišnji teniser.

Ukoliko bi osvojio Australijan open Đoković bi se izjednačio po broju titula na grend slem turnirima sa vodećim Rafaelom Nadalom, koji ima 22 trofeja. Australijan open je na programu od 16. do 29. januara.

PROČITAJTE JOŠ:

LJUBITELJ KOŠARKE Đoković pričao o Evroligi! Znamo da navija za Zvezdu, a evo šta je rekao za Partizan

Poznati sajt napravio listu najboljih tenisera u poslednjih 100 godina, Đoković ispred Nadala i Federera

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.