Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

Đoković poručio Runeu: Zaslužio si pobedu, srećan sam zbog tebe

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto: Beta/AP)

Novak Đoković rekao je da je i pored poraza zadovoljan igrom na mastersu u Parizu, a da je njegov  protivnik u finalu Danac Holger Rune zaslužio pobedu.


NBA: U ponoć igraju Memfis – Vašington, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.30. 


Apsolutno si zaslužio pobedu, imao si neverovatnu nedelju, srećan sam zbog tebe. Ti si sjajan karakter, posvećen si tenisu i naporan rad se isplaćuje. Siguran sam da te čeka svetla budućnost – rekao je Đoković posle meča.

Đoković nije uspeo da odbrani titulu na mastersu u Parizu, pošto je izgubio od 18. igrača sveta Danca Holgera Runea sa 6:3, 3:6, 5:7.

Hvala mom timu na sjajnoj nedelji, izgubio sam od boljeg protivnika, nekad pobediš nekad izgubiš, ima i drugih izazova. Zadovoljan sam igrom u Parizu – naveo je sedmi teniser sveta.

Rune je prvi put igrao u finalu mastersa i osvojio prvi trofej. On je rekao da mu je Đoković jedan od omiljenih igrača i da je kao mali gledao njegove mečeve.

Bilo je zadovoljstvo deliti sa tobom teren danas, uvek sam ti se divio. Tebi i tvom timu želim sve najbolje do kraja sezone. Hvala svima, mom timu, majci, treneru i navijačima, svima koji su me podržavali ove nedelje. Jedva čekam da se vratim sledeće godine – rekao je 19-godišnji Rune.

On je na turniru pobedio petoricu igrača iz 10 najboljih. Rune će posle ove pobede skočiti na 10. mesto na ATP listi.

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković ostao bez sedme krune u Parizu, izgubio od nove zvezde svetskog tenisa

GLAVOBOLJA ZA STANKOVIĆA, ALI NI PIKSI NE MOŽE DA BUDE SASVIM MIRAN Milenković “zakucao” Sampdoriju, Verona bez Ilića ostala fenjeraš (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.