Budimo u kontaktu

ATP

Đoković u polufinalu Madrida protiv “novog Nadala”

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Vreme je za smenu generacija, bar u Španiji. Protivnik Novaka Đokovića u polufinalu turnira u Madridu neće da bude Rafael, ali hoće momak koga su već prozvali “novi Nadal”. Karlos Alkaraz je u četvrtfinalu savladao slavnog zemljaka – 6:2, 1:6, 6:3.


Naša kladionica nudi kvotu 2.05 da će Rubljov i Cicipas da odigraju manje od 22 gema.


Teniser koji je u četvrtak proslavio 19. rođendan, vrhunsku klasu je pokazao u prvom setu, uz čak tri brejka (jednom izgubio gem na sopstveni servis), dobivši taj deo igre za 48 minuta.

Nadal je ubedljivo odgovorio u drugom setu, ali je posrnuo u četvrtom gemu trećeg. Alkaraz je poveo s 3:1 i ne dozvolivši ni nagoveštaj brejk lopte rivalu, gotovo rutinski stigao do pobede.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.