Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

Đoković zadržao istu poziciju na ATP listi

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Novak Đoković, koji je godinu počeo trijumfom na turniru u Adelejdu, na danas objavljenoj ATP listi i dalje zauzima petu poziciju.


FA Kup: Na meču Oksford – Arsenal, naša kladionica nudi kvotu 2.25 za igru 2&1P2+.


Đoković je juče u finalu Adelejda pobedio Amerikanca Sebastijana Kordu u tri seta, osvojio je 92. titulu u karijeri i zaradio 250 bodova, pa sada na svom kontu ima 5.070.

On se posle Adelejda seli u Melburn gde će se boriti za jubilarnu desetu titulu na Australijan openu. Nakon što je prošle godine propustio prvi grend slem turnir u sezoni, postoji šansa da se osvajanjem trofeja vrati na poziciju broj jedan svetske rang-liste.

Španac Karlos Alkaraz je danas započeo svoju 18. nedelju na prvom mestu ATP liste sa sa 6.820 bodova, a slede ga sunarodnik Rafael Nadal, Norvežanin Kasper Rud i Grk Stefanos Cicipas.

Najboljih deset na svetu kompletiraju Rus Andrej Rubljov, koji je napredovao za dve pozicije, Kanadjanin Feliks Ože-Alijasim, Rus Danil Medvedev, Amerikanac Tejlor Fric i Danac Holger Rune.

Kada je reč o ostalim srpskim teniserima, Miomir Kecmanović je napredovao za jednu poziciju i sada je 28, Filip Krajinović je napravio dva koraka unazad i trenutno je 56, Laslo Djere je zadržao 70. mesto, dok je Dušan Lajović slabije plasiran za jednu poziciju i sada je 81. teniser sveta.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.