Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

IVANOVIĆ POSLE GENKA: Ako sledeće godine budemo igrali Evropu sigurno će da bude drugačije

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Đorđe Ivanović (Foto: Starsport)

Fudbaleri Čukaričkog su takmičenje u Ligi konferencija završili porazom od Genka (0:2). “Brđani” su tako izgubili i u šestoj utakmici grupne faze u kojoj su imali gol razliku 2:16.


NBA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Dalasa protiv Minesote je 1.87. Početak meča je zakazan za 02.30.


Napadač beogradskog tima, Đorđe Ivanović, je istakao da je uprkos porazu ovo bilo veliko iskustvo za Čukarički.

Izgubili smo, oni su dosta kvalitetna ekipa. Primili smo prvi gol, posle toga smo počeli da igramo, stvarali smo neke šanse, nismo uspeli do kraja prvog poluvremena iako smo imali igrača više da postignemo gol i tu smo videli negde našu šansu.. Kasnije u drugom poluvremenu je bilo dosta slabije i rezultat je bio 2:0 – istakao je Ivanović, pa dodao:

Krivo nam je. Ovo je za nas, za naš klub neko iskustvo. Smatram da ako sledeće godine budemo igrali da će sigurno da bude drugačije. Ovo su veoma dobri timovi protiv kojih smo igrali, malo više smo ih poštovali, mislim da smo tu isto pogrešili tako da je na kraju rezultat bio ovakav kakav je bio.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.