Budimo u kontaktu

EVROLIGA

ZABOLEO GA DOLAZAK PETRUŠEVA? Predsednik Panatinaikosa: Dovevšćemo dva igrača od po tri miliona…

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Dimitris Janakopulos (Foto: Printskrin/Jutjub)

Kakva konkurencija i rivalstvo u Grčkoj… Kako je Olimpijakos u kratkom vremenskom periodu doveo dva velika pojačanja, predsednik Panatinaikosa je izašao u javnost i najavio odgovor “istom merom”.


LIGA ŠAMPIONA: Milan – Dortmund (21.00), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 1.73


Posle Naza Mitru Longa, crveno-belima sa Pireja se pridružio i srpski reprezentativac, Filip Petrušev. Prvi čovek Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, je na svom instagram profilu najpre čestitao rivalu, a potom najavio velika pojačanja za narednu sezonu.

Objava za Petruševa je bila prilično uspešna. Skidam kapu. Nadam se da ćete promeniti raspoloženje, ali pošto smo raspoloženi za šale danas, reći ću sledeće: Zajedno sa trenerom Atamanom, preduzeli smo korake za dve promene u rosteru za narednu sezonu. Dva igrača, svaki vredan 3.000.000 evra. Neću reći ko su, ali dobrih ih znaju tamo u Pireju. Verujem da ćemo imati bolji roster nego 2009. To je to. Uživajte u kafi – napisao je Janakopulos.

Podsetimo, i jedan i drugi klub posle deset kola Evrolige imaju skor 6-4, dok je u domaćem prvenstvu uspešniji PAO sa 8:0, dok su crveno-beli imali jedan poraz i to upravo od “zelenih”.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.