Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZAVRŠENO Dobar posao Spartaka

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Filip Manojlović (Foto: Starsport)

Ponikao je u Crvenoj zvezdi, dobio priliku i posle samo godinu dana stigla je ponuda Hetafea. Preselio se u Madrid, ali posle pozajmice u Panioniosu nastali su problemi sa leđima.


ABA LIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Partizana protiv MZT-a u Beogradu sa 23 ili više poena razlike (igra H1, +22.5) je 1.85. Utakmica počinje u 18.00.


Bila je duga pauza, ali Filip Manojlović je uspeo pored svih problema da se vrati na gol, a dobio je poverenje od Spartaka. Bio je jedan od najboljih pojedinaca jesenas u plavom dresu. Rukovodstvo nije oklevalo, već su u Antaliji napravili dogovor da saradnja bude produžena do juna 2026. godine.

Ovo je još jedan dobar posao kluba posle senzacionalnog angažovanja Edmunda Ada iz Šerifa, koji se već nekoliko prelaznih rokova nalazio na meti Crvene zvezde. Plan kluba je da dovede još jednog proverenog igrača i da od februara krene pomak prema sredini tabele.

Manojlović je u prvom delu sezone imao 20 utakmica i na šest nije primio gol, a tokom karijere je nastupao za mladu selekciju Srbije i ima jedan nastup za najbolji tim “orlova”. Nema dileme da će da bude jedan od bitnih oslonaca i u 2023. godini.

PROČITAJTE JOŠ:

“ČUKINA” SADAŠNJOST I BUDUĆNOST Kovačević za MaxBet sport: Vidić mi je idol! Partizan sam napustio zbog ubrzanog rasta

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Mladost GAT dovela nekadašnjeg fudbalera Partizana!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.