Budimo u kontaktu

NBA LIGA

DOBRA NOĆ ZA SRBE U NBA Odlične partije Pokuševskog i Bogdanovića! Oklahoma se vratila iz ponora, Atlanta rutinski (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Aleksej Pokuševski preuzima Devontea Grejema (Foto: Beta/AP)

Naši košarkaši se nalaze u sjajnoj formi u poslednje vreme. Svako od njih ima određeni doprinos u svojim ekipama, što ohrabruje pogotovo iz perspektive reprezentacije.


ABA LIGA: Kvota naše kladionice na igru H1 (+11.5) za utakmicu između FMP-a i Studentskog centra je 1.90. Početak meča je zakazan za 19.00.


Imali smo poprilično bogatu noć u NBA ligi, pa je tako s petka na subotu bilo odigrano čak 14 utakmica. Od pet srpskih košarkaša, na terene širom Sjedinjenih Američkih Država su istrčala trojica – Nikola Jokić, Aleksej Pokuševski i Bogdan Bogdanović, dok odlukama trenera Nikola Jović i Boban Marjanović nisu ulazili u igru.

Oklahoma siti je uspela da se vrati iz ubedljivog zaostatka u utakmici sa Nju Orleansom, izborila je produžetak, ali nije uspela da učini više od toga, te je na svom terenu izgubila sa 125:128. Među boljima u redovima Tandera je bio Aleksej Pokuševski, koji je postigao 17 poena, uz šest skokova, tri asistencije, četiri ukradene lopte i jednu blokadu. Njegov saigrač, Šej Gildžis-Aleksander, bio je maestralan sa 44 poena!

Atlanta je bez većih poteškoća izašla na kraj sa Detroitom, te ga je savladala sa 130:105. Ovo nije naročito čudno, jer je razlika na tabeli Istočne konferencije između ova dva tima pozamašna. Bogdan Bogdanović je pružio veoma dobru partiju za pobednike, ubacivši 19 poena, uz po uhvaćenu i ukradenu loptu, a imao je i dve asistencije. Meč je započeo sa klupe, a na terenu je proveo 34 minuta.

NBA LIGA, REZULTATI

Orlando – San Antonio 133:113
Filadelfija – LA Klipers 119:114
Atlanta – Detroit 130:105
Boston – Minesota 121:109
Bruklin – Milvoki 118:100
Klivlend – Toronto 107:118
Njujork – Čikago 117:118
Majami – Indijana 108:111
Hjuston – Dalas 106:112
Oklahoma siti – Nju Orleans 125:128
Denver – Portland 120:107
Finiks – Memfis 100:125
Sakramento – Vašington 111:125
LA Lejkers – Šarlot 130:134


Standings provided by Sofascore

PROČITAJTE JOŠ:

LJUBITELJ KOŠARKE Đoković pričao o Evroligi! Znamo da navija za Zvezdu, a evo šta je rekao za Partizan

PRONAŠLI KRIVCA Olimpijakos se žalio Evroligi na sudije posle poraza od Zvezde! Zamerke zbog pet grešaka

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.