Budimo u kontaktu

ENGLESKA

DOBRO POZNATO LICE Roj Hodžson ponovo na klupi Kristal Palasa

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Roj Hodžson, menadžer Kristal Palasa (Foto: Beta/AP)

Patrik Vijeira više nije na klupi Kristal Palasa, a njega će do kraja sezone da zameni nekadašnji trener ovog klub Roj Hodžson.Ovaj više nego iskusni stručnjak je sa uspehom vodio Kristal Palas u periodu od 2017. do 2021. godine.


EVROKUP: Budućnost dočekuje ekipu Gran Kanarije od 19:00. Kvota na pobedu ekipe iz Podgorice u našoj kladionici je 1.80.


Hodžson je na ternerskoj klupi još od 1976 godine kada je počeo rad u Halmštadu, a do dan danas on je vodio Bristol, Odevold, Erebro, Malme, Ksamaks, selekciju Švajcarske, Inter, Blekbrun, Grashopers, Kopenhagen, Udineze, selekciju Ujedinjenih Arapskih Emirata, Viking, selekciju Finske, Fulam, Liverpul, VBA, selekciju Engleske, mladu selekciju Engleske, Kristal Palas i Votford.

Posle odlaska iz Palasa pre dve godine mnogo su mislili da je sada vreme za penziju iskusnog stručnjaka, ali je on u periodu između dva mandata na klupi “orlova” kratko bio i u Votfordu. Povratnički debi imaće 1. aprila na Selhurst Parku protiv Lestera.

PROČITAJTE JOŠ:

ZA KLADIOCE Sve najvažnije informacije za četiri utakmice NBA lige sledeće noći

ĐOKOVIĆEVA JASNA PORUKA Sramota je što nisam igrao u Americi

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.