Budimo u kontaktu

ITALIJA

DOGOVOR Kolarov napušta Inter ove zime, čeka se sledeći potez

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Aleksandar Kolarov u derbiju Milana (Foto: Beta/AP)

Saradnja Intera i Aleksandra Kolarova bliži se kraju i treba da usledi početkom sledeće nedelje. Prema informacijama iz Italije, nekadašnji reprezentativac Srbije je dogovorio uslove za raskid ugovora, šest meseci pre isteka.


Kvalifikacije za SP: Na meču Kanada – SAD, naša kladionica nudi kvotu 1.98 za igru ug 2-3.


Kod Simonea Inzagija, 36-godišnji fudbaler jedva da je dobijao priliku. U Seriji A je odigrao ukupno 39 minuta na tri utakmice, dok je jedinih pet minuta u Ligi šampiona odigrao protiv Šerifa.

Sada se čekaju sledeći potezi iskusnog igrača. Kolarov je letos dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom, ali je tada odlučio da potpiše novi jednogodišnji ugovor sa Interom. Dogovorom o prekidu saradnje sa “neroazurima” postaje slobodan igrač.

AKN Egipat posle produžetaka u polufinalu! Salah i Trezege poslali Maroko kući! (VIDEO)

AKN Egipat posle produžetaka u polufinalu! Salah i Trezege poslali Maroko kući! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.