Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DOK SU SVE OČI UPRTE U SP Zvezda u tišini traži rešenje u napadu, jedna opcija nije realna, druga rekla “ne” Dinamu!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Zvezdan Terzić i Marko Marin gledali Grafičar (Foto: Starsport)

Sve oči svetske fudbalske javnosti uprte su ka Mundijalu u Kataru. Isto je i kada je reč o domaćem fudbalu. Svi prate šta se događa sa selekcijom Srbije na Svetskom prvenstvu.


Od 17 igraju Francuska – Danska, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Francuske 1.83.


Za to vreme fudbaleri u većini superligaša su na odmoru. Posle prijateljske utakmice sa Zenitom i fudbaleri Crvene zvezde su otišli na zasluženi odmor koji će da traje do kraja decembra. Potom ih čekaju pripreme za prolećni deo sezone i završnicu šampionske trke koja startuje početkom februara.

Ipak, ne odmaraju svi na našem najvećem stadionu. Uprava na čelu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem uveliko radi na tome da crveno-bele četa bude jača na proleće, a samim tim počne izgradnja tima za Ligu šampiona koju će od septembra sigurno da igra šampion Srbije, a Crvena zvezda ima ubedljivu prednost u trci ka tom istorijskom cilju.

Sam Zvezdan Terzić je u razgovoru sa medijima po završetku jesenjeg dela prvenstva rekao da će tokom zime da dođu tri-četiri pojačanja, a da će jedno od njih sigurno da bude kvalitetan napadač. Dva imena se pominju već duže vreme. Jedno je Matea Kasijere, a drugo je Žana Felipe Krasoa.

Kada je reč o kolumbijskom napadaču, kako MaxBet sport nezvanično saznaje, on nije realna opcija. Želja crveno-belih je bila da pozajmi Matea Kasijeru na godinu dana, prijateljski meč sa Zenitom je bio dobra prilika da se opipa puls, ali su male šanse da milion evra godišnje plaćeni napadač napusti Sankt Peterburg. Sergej Semak nije “digao ruke” od Kolumbijca.

S druge strane sve je izvesnije da će Žan Felipe Kraso da napusti Sent Etijen. Šanse oko najboljeg strelca druge lige Francuske rastu. Naime, tim sa Žofri Gišarda je svestan da ne može da zadrži snažnog napadača iz Obale Slonovače i spreman je da ga proda u januaru, kako ga u junu ne bi izgubio za “dž” jer mu ističe ugovor. Ažaksio želi Krasoa na pozajmicu i ta opcija je već otpala.

Takođe, Sent Etijen, ali i sam igrač odbili su ponudu Dinama iz Kijeva kom ne cvetaju ruže ni u domaćem prvenstvu zahvaćenim ratom. Za sada se Crvena zvezda pominje kao prva opcija i njena ponuda da Kraso igra u Ligi šampiona.

Uprava Crvene zvezde intezivno radi na pronalasku rešenja, jer Aleksandar Pešić ne može sam, a Jovan Mijatović je još uvek mlad da preuzme pun teret na svoja leđa. Kraso je samo jedna od opcija, svetle još neke lampice na radaru, a vremena za reagovanje je dovoljno…

PREPORUČUJEMO:

NAMEŠTAO NIŠANSKE SPRAVE Jović levicom pogodio iz teške situacije, razdrmao prečku, a zbog jednog promašaja se žestoko iznervirao (VIDEO)

7 Komentara

7 Comments

  1. Iz šljivika

    26.11.2022. at 11:59

    Vi mesec i po vrtite jedno te isto, samo izmenite mesta zarezima i tačkama.

  2. Pitam za druga Pantera

    26.11.2022. at 12:11

    Jel platio Terza PDV u septembru???

    • Pedja 123

      26.11.2022. at 19:51

      Jeste, ali Za Ostoju garantujem da nije.

  3. Ivanko

    Ivanko

    26.11.2022. at 12:45

    Živo me zanima koji je to menadžer u dilu sa upravom pa dovodi ove krševe iz Franvuake.

    • Dejan

      27.11.2022. at 02:22

      Kako koji, pa Ranko Stojic…on je skoro u nekoj emisiji javno i predlagao da Zvezda trazi spiceve u francuskoj drugoj ligi..

    • Heroj na magarcu@Ivanko

      27.11.2022. at 11:49

      Pa, to i ‘tice na granama znaju! Ekskluzivni menadžer C. Zvezde (čitaj Tadića), za poslednjih 9 (devet) godina, za dovođenje afričkih krševa je “čuveni” Ivica Pavlović i njegova firma “Ivica Pavlovic Consulting”. To je onaj čovek, čiji je indentitet često na proveri kod pravosudnih organa Srbije! Posao se uglavnom obavlja putem mobilnih telefona (Ajfon-14). On nalazi klijente za Terzića, po raznim savanama Afrike, a onda ih spin agencija u okviru Zvezde proglašava “pojačanjima”! O kakvim se “pojačanjima” radi vidi se po tome što Terzić nije uspeo prodati ni jednog Afrikanca, već punih 9 (devet) godina!

  4. Dejan

    27.11.2022. at 02:18

    Mijatovic je mlad, al zato Gavi sa 18 godina nosi repstaciju Spanije u kojoj ima vec 13 utakmica i decko igra na svetskom prvenstvu… Samo kod nas mladi fudbaleri u najboljim godinama greju klupu dok igraju raspali stranci sa 30 i kusur… Erak je izrastao u igraca jer su im trebale pare pa je bilo daj da guramo jednog klinca, da izraste u igraca, da zgrnemo lovu… Partizan se odrekao Vlahovica, mi Jovica, Joveljica…niti smo uzeli neke lepe pare za njih, a dok su bili kod nas bili su mnogo mladi, pa nemojte ih da ne pregore…Danas Vlahovic jedan od najboljih centarfora u kalcu…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.