Budimo u kontaktu

EVROLIGA

DOLAZI ŽELJKO U Madridu vlada strah od Partizana! Španski novinar pisao o problemima Reala

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Srdačan razgovor Džanana Muse i Dantea Eksuma (Foto: Starsport)

Već u utorak će da počne Top 8 faza u Evroligi u kojoj će timovi da se bore za plasman na Fajnal for u Kaunasu. I Srbija će da ima predstavnika i imaće izuzetno težak zadatak pošto će da se suprotstavi najtrofejnijem klubu na “starom kontinentu”.


BUNDESLIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Borusije Dortmund protiv Ajntraht Frankfurta je 1.65. Početak utakmice je zakazan za 18.30.


U utorak će da bude odigrana prva utakmica u seriji plej-ofa Evrolige između Real Madrida i Partizana. Mnogi smatraju da crno-beli imaju šanse da prirede iznenađenje, a jedan od njih je i španski novinar Ćema de Lukas, koji je o pomenutom duelu napisao tekst za “Relevo”.

“Kraljevski klub” trenutno nije u dobroj formi, pošto je u prethodnom periodu napravio seriju od tri poraza, zbog čega je istakao zabrinutost:

– Nedelja sa tri poraza u gostima, u Lugo protiv Breogana, u Tel Avivu protiv Makabija i u “El Klasiku” ponovo je pokrenula javnu debatu o tome da li ima razloga za sumnju u ovaj tim Reala. Svi se pitaju kako će velika minutaža uticati na Tavareša i zašto nema prave zamene za njega. Kao da minutaža nije dovoljna igraće protiv najboljeg skakača takmičenja Lesora koji igra najbolju profesionalnu sezonu. Drugi je po indeksu korisnosti u Evroligi.

Zna se i ko je najveći adut crno-belih:

– A uz to… Dolazi Željko! Ima devet titula u Evroligi i od 21 pokušaja 20 puta je prošao plejof seriju u Evroligi. Skoro bez greške. Bilo mu je teško da uigra ovaj tim, imao je devet poraza u prvih 13 kola, ali od tada je samo pet puta poražen u 21 meču – jasan je španski novinar.

Autor teksta je istakao tri igrača Partizana na koje bi Real posebno trebalo da obrati pažnju:

– Real Madrid će morati da se nosi sa najboljim napadom u takmičenju, sa triom stranaca Panter-Eksum-Ledej, ali može i da iskoristi jednu od najgorih odbrana i igra u tranziciji gde je Musa najbolji igrač Evrolige. Spektakl je garantovan – na kraju je napisao Ćema de Lukas.

PROČITAJTE JOŠ:

KAVEZ, ALI PRAVI Fotografija navijača Hajduka obišla svet, ljudi ne veruju šta vide! (FOTO)

PLEJ-AUT SUPERLIGE SRBIJE Napredak za mirnu luku, Spartak i dalje na mukama (VIDEO)

5 Komentara

5 Comments

  1. Pitam za druga Pantera

    22.04.2023. at 17:07

    Da nije slucajno spomenuo FMP?

  2. KOMARICA

    22.04.2023. at 17:31

    ŠPANCI U STRAHU,KRIJU SVE ŠTO JE VREDNO…STIŽE ŽELIMIR MURATOGLU ČUVENI ALIBABA

  3. Mile

    22.04.2023. at 19:30

    Kazu da u Madridu roditelji ne daju deci da izlaze na ulice, sve pijace i trzni centri su zatvoreni, strah obuzima špansku prestolnicu, kazu ima jedna sekta na Balkanu, neuracunljiva sekta 😂🤣😂🤣😂🤣

    • Sok i tata

      23.04.2023. at 07:15

      Milence poitaj de imaju neki srafovi na lajkovackoj pruzi treba stegnuti…jedina sekta na balkanu je crveno bele boje i pravo da ti kazem da se bojim sta ce se desiti sa njom ako kojim slucajem kk partizan ode na f4…

  4. Horhe

    22.04.2023. at 21:37

    U Madrid putuje i specijalni republicki inspektor iz Poreske uprave.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.